Kennisprogramma

Kennisprogramma Vakbeurs Recycling

Tijdens Vakbeurs Recycling staan niet alleen de nieuwste technologie en innovaties centraal, maar ook het delen van kennis en ervaringen. Het kennisprogramma behandelt een breed scala aan onderwerpen, waaronder de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam afvalbeheer en circulaire doelstellingen. Experts uit de branche delen hun inzichten en ervaringen, waardoor bezoekers van de vakbeurs geïnspireerd naar huis gaan. 

 

Het 12e Recyclingsymposium

Recycling speelt een cruciale rol in de circulaire economie. De sloop- en recyclingsector investeert aanzienlijk om de ambitieuze doelen rondom de circulaire economie te behalen. BRBS Recycling, VERAS en Water Alliance organiseren op woensdag 13 november het 12e Recyclingsymposium.


Dit symposium toont aan dat er nog veel werk te doen is om deze doelen te bereiken, maar het benadrukt ook de voortgang die al geboekt is. In de toekomst zal circulair ondernemen een integraal onderdeel zijn van elk bedrijf en product. Dit evenement biedt inzicht in de circulaire economie, dient als voorbeeld en helpt u op weg naar een duurzamere toekomst.


Het Recyclingsymposium is nu een gevestigde traditie en mag dit jaar niet ontbreken in uw agenda. Het biedt een gevarieerd programma met vooraanstaande sprekers en inspirerende praktijkvoorbeelden. Het symposium vindt plaats tijdens de Vakbeurs Recycling in Gorinchem, waar u na afloop gratis toegang toe heeft. Het is een uitstekende gelegenheid om uw circulaire ambities en ideeën te delen en te bespreken.


Voor meer informatie, bezoek www.recyclingsymposium.nl

DINSDAG 21 NOVEMBER

KUNSTSTOF RECYCLING & VEILIGHEID

WOENSDAG 22 NOVEMBER

CIRCULAIRE BOUW ECONOMIE

DONDERDAG 23 NOVEMBER

AFVALMANAGEMENT

Neem contact met ons op

We zijn druk bezig met het samenstellen van het kennisprogramma voor 2023. Houd de website in de gaten voor de eerste updates! Heeft u interessante kennisinhoudelijke onderwerpen, ideeën of thema’s die u graag zou willen terugzien? Neem dan contact op met Robin Vissers.

Robin Vissers - Marketeer

Robin Vissers

Marketing Event Manager
+31 (0)183 - 680 662
Stuur mij een e-mail!

Blijf up-to-date

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het programma van Vakbeurs Recycling 2024. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Kennispartners

Scroll naar top