Vakbeurs Recycling 2020 is de 11e editie van de vakbeurs die zich focust op recyclingtechniek & afvalmanagement. Bezoekers komen o.a. van recyclingbedrijven, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen.

Drie specifieke area’s
Vakbeurs Recycling is op de beursvloer onderverdeeld in drie categorieën. Inzameling & Transport, Sorteren & Verwerken en Sloop & Recycling. Naast een focus op recyclingtechniek is vorige editie afvalmanagement een nieuw speerpunt geworden binnen de vakbeurs. 

Waarom deelnemen aan Vakbeurs Recycling?

Nationaal platform

Het is het enige échte nationale platform voor de afvalbranche met een focus op recyclingtechniek en afvalmanagement. Hier kunt u op een laagdrempelige manier netwerken met een doelgericht publiek.

Breed bezoekersprofiel

Ruim 70% is beslissingsbevoegd van de bezoekende recyclingbedrijven, afvalinzamelaars, bouw-/sloopbedrijven en groot zakelijke bedrijven.

Prijs – Kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding met full service formule incl. gratis catering op de beursvloer en iedere avond uitgebreid diner.

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking. Daarnaast ontvangt u voor 2 personen lunch- of dinervouchers en parkeertickets voor 3 dagen.
  • Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Dat kan voor €7 per voertuig.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Vakbeurs Recycling u verschillende marketing middelen om uw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: 65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u nu! In de postuitnodiging wordt uw bedrijfsnaam vermeldt. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

"Prachtig dat je de theorie binnen kunt zien en de praktijk buiten"

BEEQUIP - EXPOSANT

“Werkelijk super gastvrije beurs voor exposant en bezoeker!"

New West Gypsum Recycling - EXPOSANT

“Alle facetten van de Recycling onder één dak"

De Netwerkadviseur BV - EXPOSANT
Scroll naar top