Vakbeurs Recycling
introduceert smart badge

Vanaf komende editie van Vakbeurs Recycling wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ kan de bezoeker op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die ze bij binnenkomst ontvangen. Na afloop van het bezoek ontvangt de bezoeker alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox.

De exposant vult voorafgaand aan het event zijn of haar online profiel en alle informatie uit dit profiel wordt na afloop van het beursbezoek doorgestuurd naar de bezoeker. Hoe uitgebreider de exposant zijn of haar online profiel vult, hoe meer relevante informatie de bezoeker verzamelt. Zelfs wanneer er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan de bezoeker relevante informatie verzamelen.

Met de komst van de ‘’Smart Badge technologie’’ loopt de bezoeker daarnaast zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit.

HOE WERKT HET?

Door uw badge eenvoudig te scannen op de badgelezer van de desbetreffende exposant ontvang u de product- en bedrijfsinformatie (die de exposant zelf heeft opgeladen) aan het einde van de dag via e-mail.

uw voordelen

Uw badge fungeert als een virtuele draagtas tijdens uw beursbezoek. Gedaan met het dragen van zware catalogi!

De badge reader houdt exact bij welke exposanten u heeft bezocht. U ontvangt later op de dag een e-mail met een handig overzicht van uw bezoek.

Geen spam - u ontvangt enkel de digitale informatie van exposanten waarin u interesse hebt getoond.

U wisselt uw digitale visitekaartje uit met de exposanten die u interessant vindt.

Scroll naar top