Segmenten op de beursvloer

De beursvloer van Vakbeurs Recycling is opgedeeld in diverse segmenten.
Zo kunnen bezoekers direct zien welke exposanten voor hen interessant zijn en waar zij hen kunnen vinden.

Zelfs wanneer u niet uit de professionele afvalsector komt, weet u dat de wereld van afval- en grondstoffenbeheer volop in beweging is. De doelstellingen vanuit de overheid zijn erg ambitieus en de mogelijkheden voor betere en meer duurzame recycling nemen steeds toe. Consumenten, de verpakkingsindustrie, gemeenten en bedrijven met grote afvalstromen, iedereen moet hun steentje bijdragen.

Tijdens Vakbeurs Recycling laat u zich adviseren door experts op dit gebied. Stoom uw bedrijf klaar voor een circulaire toekomst.

In 2050 moet Nederland een volledig circulaire economie hebben. Dat geldt ook voor bouwsector. Circulair slopen is dan ook een topic dat de nodige aandacht vergt. Hoe hergebruiken we grondstoffen op een kwalitatieve manier in nieuwe projecten? Hoe vervangen we zo veel mogelijk virgin-materialen? Maar ook hoe we moeten omgaan met ernstig vervuild sloopafval, denk aan bijvoorbeeld Chroom-6 en asbest.

Binnen dit segment op de beursvloer ziet u onder andere machines op het gebied van bouw, sloop en grondverzet. In het kennistheater verwelkomen wij u graag op woensdag 13 november waar het onderwerp Circulaire Bouw Economie aan bod komt.

Een circulaire toekomst komt steeds dichterbij. Er worden continue stappen geïntroduceerd om verbranding van recyclebare materialen te voorkomen en recycling en hergebruik van materialen extra te stimuleren. De nieuwe ontwikkelingen stapelen zich dan ook op om afvalstromen nóg beter te scheiden met als ultiem doel deze stromen nog kwalitatiever te kunnen aanbieden als grondstof.

 

Ontdek tijdens Vakbeurs Recycling welke technieken het beste voor uw afvalstromen werken. Nieuw dit jaar is het Demo Park in de beurshal, waar u machines op een interactieve manier van dichtbij kunt bekijken.

Scroll naar top