We maken het ‘easy’ om een stand te boeken, maar ook om tijdens de beurs of het evenement producten en diensten aantrekkelijk te presenteren en in contact te komen met prospects en klanten. Bent u exposant tijdens Vakbeurs Recycling dan hoeft u zich alleen maar druk te maken om uw eigen doelen van de beursdeelname. De rest? Daar zorgen wij voor!

Alle services-onderdelen op een rij

  • De beursorganisatie en het Event Services team staan altijd tot uw beschikking en helpen u graag tijdens de opbouw, het event en de afbouw.
  • Maakt u gebruik van de standbouw van Easyfairs? Dan krijg u als exposant een compleet opgebouwde, afgewerkte en schoongemaakte standunit: vloeroppervlak, wanden, frieslijst met naamsvermelding, verlichting door duospots en vloerbedekking. Daarnaast ontvangt u voor 2 personen lunchvouchers en parkeertickets voor 3 dagen.
  • Tijdens uw deelname kunt u samen met uw relaties gratis gebruikmaken van de catering op de diverse terrassen op de beursvloer.
  • Voldoende parkeergelegenheid op onze parkeerplaats. Extra parkeerkaarten nodig? In My Easyfairs kunt u parkeertickets bestellen.
  • Voorafgaand aan uw deelname biedt de organisatie van Vakbeurs Recycling u verschillende marketing middelen om uw beursdeelname te promoten.
  • Gratis Uitnodigingsservice: Alle tijd en (opmaak- en drukwerk) kosten die u normaal kwijt zou zijn voor zo’n uitnodigingskaart, bespaart u nu! In de postuitnodiging wordt uw bedrijfsnaam vermeldt. Zo is voor uw klant duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail komt uw bedrijfsnaam prominent in beeld.

Wat kan u verwachten van de service die Easyfairs u als exposant biedt?

  • Easyfairs is als eventlocatie gastheer voor de bezoekers van Vakbeurs Recycling. Als exposant wilt u zaken doen, mensen ontmoeten en relaties onderhouden tijdens uw beursdeelname en daar ligt de volledige focus op. Daarom nemen wij, de organisatie van Vakbeurs Recycling, zo veel mogelijk voor u uit handen zodat de focus ligt op uw doelstellingen.
  • Easyfairs verstaat het vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele evenementenlocatie, maar ook door u te ondersteunen een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Daarin ligt onze kracht, dat is onze drijfveer.
  • U maakt kennis met het Event Services team in aanloop naar uw deelname. Zij delen graag de kennis om de waarde van uw deelname te verhogen. Er worden diverse diensten en producten aangeboden om uw stand nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. De teamleden van Event Services helpen u voor en tijdens de beurs. Onder andere middels het (digitale) exposantenhandboek maar zeer zeker ook wanneer er last-minute bestellingen of vragen zijn.
Scroll naar top