Uw beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van uw (potentiële) relaties via de Uitnodigingsservice. De gratis(!) Uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het onze exposanten makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee u kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan uw business.

Deadline voor deelname aan de uitnodigingsservice is verstreken.

Maak gebruik van de e-mailhandtekening, banners of andere communicatie die u op My Easyfairs kunt vinden en plaats uw persoonlijke uitnodigingslink hierbij om relaties te laten weten dat u aanwezig bent. 

Banner bezoek onze stand

Deelname aan deze service is gemakkelijk. U uploadt uw relatielijst (max. 2000 adressen) in onze beveiligde omgeving (AVG-proof) en dan zorgen wij voor een professionele en persoonlijke uitnodiging met uw bedrijfsnaam erop.

Wees er snel bij, want uw relatielijst (max. 2000 adressen) moet uiterlijk 28 september geüpload zijn via My Easyfairs. Wilt u meer adressen aanleveren?

Dat kan in overleg. Neem bij vragen gerust contact op met Exhibitor Activation.

De belangrijkste voordelen op een rij!

1. Gratis uitnodigingen versturen met uw bedrijfsnaam erop!
65% van de bezoekers komt binnen via de uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd en kosten die u normaal kwijt zou zijn voor een soortgelijke uitnodigingskaart, bespaart u nu! In de postuitnodiging vermelden we uw bedrijfsnaam. Zo is voor de potentiële bezoeker duidelijk dat u hem/haar persoonlijk uitnodigt. Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. Ook in deze e-mail is uw bedrijfsnaam prominent in beeld.
2. U hoeft zelf niet om te kijken naar het uitnodigen van uw relaties! En alles is AVG-Proof!
Wij hebben een beveiligde omgeving ontwikkeld waar u met één klik op de knop relatielijsten kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houdt u tijd over en kunt u uw beursdeelname optimaal voorbereiden.
3. U levert een bijdrage aan bezoekerskwaliteit
U wilt rendement halen uit uw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heeft u veel invloed op wie u ontmoet.
4. Gegarandeerd bezoek op uw stand
Omdat u tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit uw bedrijfsnaam, hebben veel (potentiële) relaties kennisgenomen van uw participatie. Hiermee heeft u de kans dat zij een bezoek zullen brengen aan uw stand aanzienlijk verhoogd.

AVG-proof

In deze uitnodigingensamenwerking verleent u ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van uw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. Het is volkomen veilig om uw relatielijsten eenmalig door ons te laten gebruiken voor het uitnodigen van uw bestaande en beoogde relaties.

kort samengevat

Scroll naar top