Smart Badge

Haal extra rendement uit uw badgelezer

Maak waardevolle leads van uw bezoekers

WAT DOET UW BADGELEZER?

De badgelezer(s) die u als exposant ontvangt tijdens uw deelname zijn bedoeld om de bezoekerservaring nog beter te maken. Met deze lezers kunnen bezoekers op eenvoudige wijze informatie verzamelen over uw organisatie, producten en wellicht zelfs vacatures. Het aantal badgelezers dat u ontvangt, is afhankelijk van het EasyGo pakket wat u heeft gekozen. De badgelezer verstuurt de informatie die u heeft geüpload in uw My Easyfairs profiel. Hiermee behoudt u zelf de regie over de informatie die u deelt met bezoekers.

HOE WERKT HET?

Bezoekers kunnen met hun badge (die zij bij het betreden van de beursvloer ontvangen) uw badgelezer op de stand op eenvoudige wijze scannen. Hierdoor ontvangen zij uw product- en bedrijfsinformatie (die u heeft opgeladen via My Easyfairs) de dag na beurs via e-mail

UW voordelen als exposant

Verspreid eenvoudig uw bedrijfsinformatie

Bezoekers die u niet heeft gesproken kunnen op simpele wijze uw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg uw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaart u op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder (transport)kosten en geen risico dat bezoekers het materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die uw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen uw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten en mogelijkheden

Om optimaal leads te genereren kunt u het gebruik van uw badgelezer combineren met de Visit Connect tool. Hiermee bent u in de lead en scant u de badges van interessante bezoekers die u gesproken heeft tijdens uw deelname. In de tool kunt u notities toevoegen en opmerkingen plaatsen zodat het opvolgen van gesprekken nog simpeler wordt. Stimuleer uw bezoekers daarnaast om ow badgelezer te scannen zodat u ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die u niet heeft gesproken.

Vereenvoudig uw opvolging na de beurs

U ontvangt een lijst van de bezoekers die uw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren. Dit resulteert ook weer in een makkelijkere opvolging van uw leads.

WAT TE DOEN TIJDENS VAKBEURS Recycling

  1. Plaats de badgelezer op uw stand: in het gezichtsveld van uw bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor u klaar!
  2. De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  3. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  4. Na afloop van de beurs ontvangt u de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op uw stand hebben gescand. U kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.

N.B. De badgelezer die u huurt, blijft eigendom van Visit by GES. Niet teruggebrachte badgelezers worden in rekening gebracht t.w.v. € 500.

Seijbel Photography-7418
Scroll naar top