Hoe de beurs te promoten

In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

 

De tools die u kunt gebruiken: de Uitnodigingsserviceuw persoonlijke uitnodigingslink in My Easyfairs, de uitnodigingsflyers en diverse marketingmaterialen.

 

Lees hieronder snel verder.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo en diverse banners die u online kunt gebruiken. Gebruik het logo en de banners op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen is aangevuld met banners die u kunt gebruiken op de website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kun u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Tip:

Vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Unieke Uitnodigingsservice

Daarnaast adviseren wij u om deel te nemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.
Let op! Als exposant wordt u ook persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.

mediapartner(S)

Ieder jaar hebben we een belangrijke samenwerking met vele mediapartners binnen de branche. Onze mediapartners hebben een groot bereik en kunnen ook u helpen om de informatie over uw bedrijf, innovaties, producten en/of diensten te verspreiden. Samen publiceren we over het belang van recycling en duurzaamheid en dat dit samenkomt op Vakbeurs Recycling 2024!

BEURSCATALOGUS

Ieder jaar brengt Recycling Magazine Benelux het beursmagazine uit. Zet uw bedrijf, product of dienst extra in het zonnetje bij de bezoekers. Download de informatieflyer hieronder en zie wat u kunt doen om uw deelname een boost te geven.

Scroll naar top