In aanloop naar de beurs is het belangrijk om uw deelname kenbaar te maken aan (potentiële) relaties. Samen met u als exposant streven wij naar een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers! Om de beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij u diverse tools om de deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

MARKETINGMATERIALEN

In My Easyfairs vindt u diverse marketingmaterialen, in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. De map bevat op dit moment het beurslogo en diverse banner die u online kunt gebruiken. Gebruik het logo en de banner op de verschillende marketinguitingen die u gepland heeft staan in aanloop naar uw beursdeelname (zowel in print als digitaal). Zo kunt u uw deelname via verschillende kanalen kenbaar maken bij een zo groot mogelijke interessante doelgroep.

De map met marketingmaterialen is aangevuld met banners die u kunt gebruiken op de website, in uw e-mailhandtekening of in uw digitale nieuwsbrieven. In uw online uitingen kun u verwijzen naar de website of de registratieportal.

Officiële mediapartner -
Recycling Magazine Benelux

Recycling Magazine Benelux brengt in samenwerking met de beursorganisatie van vakbeurs Recycling 2022 de officiële beurscatalogus uit. Deze wordt voor-afgaand aan de beurs verzonden naar alle lezers van Recycling Magazine Benelux en wordt verspreid op de beurs. Geef uw deelname een extra boost en maak gebruik van de advertentie mogelijkheden. 

 

Wilt u meer weten over de communicatiemogelijkheden? Neem dan contact op met Fred Balduk, f.balduk@eisma.nl , 088-2944741 of 06-31768829

Tip:

vermeld dat bezoekers gratis e-tickets kunnen aanvragen via uw persoonlijke registratielink. Deze link vindt u in My Easyfairs (kopje ‘Uitnodiging’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen), wanneer de registratieportal voor bezoekers open staat! Houdt My Easyfairs dus goed in de gaten. U kunt de link naar de registratieportal ook direct plaatsen achter uw e-mailhandtekening of banners op uw website zodat u het nog eenvoudiger maakt voor potentiële bezoekers om een ticket aan te vragen.

Unieke Uitnodigingsservice

Daarnaast adviseren wij u om deel te nemen aan onze gratis uitnodigingsservice, waarmee we het uitnodigen van uw relaties volledig voor u uit handen nemen! Meer informatie over deze unieke service vindt u door op de onderstaande button te klikken.
Let op! Als exposant wordt u ook persoonlijk geïnformeerd over deelname aan de uitnodigingsservice. Houd uw mail in de gaten.
Scroll naar top