17, 18 & 19 november 2020 vindt de 11e editie plaats van Vakbeurs Recycling. Door de jaren heen heeft de vakbeurs een sterke lijst met vaste exposanten en kennispartners weten te verzamelen die ieder jaar de beurs tot een succes maken.

Vakbeurs Recycling is op de beursvloer onderverdeeld in drie categorieën. Inzameling &  Afvalmanagement, Sorteren & Verwerken en Sloop & Recycling. Naast een focus op recyclingtechniek is vorige editie afvalmanagement een nieuw speerpunt geworden binnen de vakbeurs. 

*Het is deze editie verplicht om vooraf online te registreren. Dit is niet mogelijk op het evenement zelf. 

NIEUW

We zijn blij dat we u weer mogen ontvangen. Om dit veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. Lees hier welke maatregelen genomen worden.

3 redenen om te

Nationale platform

Het is het enige échte nationale platform voor de afvalinzamelaars, afvalverwerkers en bedrijven met grote afvalstromen. Hier vindt u ruim 150 exposanten met de nieuwe producten en diensten gericht op recyclingtechniek en afvalmanagement.​

Innovatie, demonstraties & kennisdeling

Innovaties, demonstraties en kennisdeling. Na het bezoeken van de vakbeurs bent u bijgepraat over actuele thema’s en weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt.

Netwerkmoment

Netwerk met relaties en ontmoet branche partijen zoals BRBS Recycling en VERAS.

Scroll naar top