Plattegrond

Dit is Vakbeurs Recycling

Als exposant heeft u nu de mogelijkheid om uw stand te boeken en uw aanwezigheid op Vakbeurs Recycling te verzilveren. Door deel te nemen aan dit prominente vakevent kunt u direct in contact komen met recyclingbedrijven, afvalinzamelaars, bouw- en sloopbedrijven, overheden en grote zakelijke ondernemingen. Het is dan ook dé perfecte gelegenheid om uw producten en diensten te presenteren, waardevolle relaties op te bouwen en uw expertise te delen met een betrokken publiek. Wacht niet langer en boek nu uw stand op Vakbeurs Recycling 2024! 

Om uw bezoek optimaal voor te bereiden en niets te missen, nodigen we u uit om nu alvast de plattegrond van de beurs te bekijken. Zo kunt u eenvoudig uw route plannen, exposanten lokaliseren en ervoor zorgen dat u alle hoogtepunten van de beurs kunt verkennen.

Bekijk de beschikbare standlocaties en download hierboven de plattegrond van Vakbeurs Recycling 2023.

Dit kunt u verwachten in 2024:

  • Ontdek de nieuwste innovaties en technologieën in recyclingtechniek en afvalmanagement.
  • Netwerk met branche-experts en potentiële partners.
  • Leer van deskundigen tijdens ons uitgebreide kennisprogramma met centrale thema’s als Afvalmanagement, Circulaire Bouw Economie en Kunststof Recycling.
  • Verken nieuwe initiatieven op het Demo Park, de Start-Up Straat en het Grondstoffenplein.
  • Netwerk op een laagdrempelige en gastvrije manier met andere afvalprofessionals in o.a. het Afvalcafé in samenwerking met Afvalgids.nl

Komt u ook?!

Zet uw bezoek alvast in de agenda, bekijk de plattegrond en bereid u voor op een inspirerende en informatieve reis door de wereld van recycling en afvalbeheer. 

 

We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Vakbeurs Recycling 2024!

Scroll naar top