Activiteiten

Dit hebben wij voor u in petto

Van 12 t/m 14 november 2024 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren weer voor Vakbeurs Recycling. De beursvloer is opgedeeld in verschillende segmenten, namelijk Afvalmanagement, Sorteren & Verwerken en Sloop & Infra. Hier ontmoet u exposanten die graag hun (nieuwste) producten en diensten presenteren. Samen met duizenden afvalprofessionals kunt u ook kennismaken met een unieke ervaring op de themapleinen gewijd aan recyclingtechniek en afvalmanagement. 

 

Daarnaast kunt u deelnemen aan diverse kennissessies in het kennistheater. In slechts één dag bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kunt u genieten van gratis catering tijdens uw bezoek.

Themapleinen

Grondstoffenplein

Op het Grondstoffenplein, dat centraal is gesitueerd op de beursvloer, kunnen leden en donateurs van VERAS, Water Alliance en BRBS Recycling laten zien wat de circulaire mogelijkheden zijn van hergebruik en hernieuwde grondstoffen. Het Grondstoffenplein is gedurende de gehele Vakbeurs Recycling te bezoeken.

Demo Park

Bekijk uitgebreid de machines die speciaal voor u getoond worden op het Demo Park binnen in de hal. Zo krijgt u echt een gevoel bij de verschillende recyclingtechnieken die exposanten presenteren.

Start-up Straat

De Start-up Straat biedt ruimte voor starters die verbinding zoeken met de afvalprofessional. Een eerste stap in de wereld van de recyclingbranche. Ontdek hier wat de nieuwste aanwinsten te bieden hebben voor de branche.

Match & Meet Point

Om vraag en aanbod nog beter op elkaar te laten aansluiten organiseert Afvalgids het Match & Meet Point. Een tool die u in contact brengt met de juiste exposanten. Heeft uw bedrijf te maken met specifieke afvalstromen en wilt u graag de verschillende mogelijkheden ontdekken rondom de verwerking hiervan? Via een touchscreen ontdekt u welke specialistische exposanten u het beste kunnen informeren. Tevens zorgt Afvalgids voor bijzonder vermaak, want onder de noemer ‘Afval, daar zit muziek in’ hoort u nummers waarin een knipoog naar afval wordt gemaakt. Benieuwd wat u kunt verwachten? Kom dan zeker even langs op de Recycling Lounge.

Activiteiten

Eerste editie Afvalcafé groot succes!

Door de enthousiaste deelname en betrokkenheid heeft de eerste editie van ‘Afvalcafé’ tijdens Vakbeurs Recycling 2023 een vliegende start gekregen. Stamgasten konden laagdrempelig deelnemen door een afname van een netwerk- en flexplek. Het Afvalcafé heeft bijgedragen aan het creëren van een inspirerende en motiverende gemeenschap binnen de Vakbeurs Recycling.

 

Het netwerkcafé voor de afvalbranche
Het Afvalcafé is een initiatief van Afvalgids en in samenwerking met de organisatie van Vakbeurs Recycling willen wij graag beursbezoekers de mogelijkheid bieden om een eigen werkplek te bezitten tijdens een van de beursdagen. 
Het Afvalcafé is centraal gelegen op de beursvloer en is sfeervol ingericht.  Het biedt alle horeca en werkfaciliteiten die u nodig hebt om van uw beursdag een succesvolle werkdag te maken. Het Afvalcafé heeft een aantal stam- en leestafels waar Stamgasten de gehele beursdag een eigen gereserveerde plek innemen. U kunt als Stamgasten uw eigen relaties en bezoekers op de beurs uitnodigen om plaats te nemen in het café.  Vergroot uw netwerk en business vanuit een zichtbare en actieve rol tijdens Vakbeurs Recycling. 

 

Dus wilt u op een meer zichtbare en actieve manier als bezoeker deelnemen aan de vakbeurs? Word dan stamgast van het Afvalcafé. Claim snel een plek aan een van de stamtafels in het Afvalcafé want het aantal stoelen is gelimiteerd. Meer informatie is te vinden op www.afvalcafe.nl 

Partners

Scroll naar top