Dit hebben wij voor u in petto

Van 21 tot en met 23 november 2023 opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Vakbeurs Recycling. De beursvloer is opgedeeld in verschillende segmenten, namelijk Afvalmanagement, Sorteren & Verwerken en Sloop & Infra. Hier ontmoet u exposanten die graag hun (nieuwste) producten en diensten presenteren. Samen met duizenden afvalprofessionals kunt u ook kennismaken met een unieke ervaring op de themapleinen gewijd aan recyclingtechniek en afvalmanagement. 

 

 

Daarnaast kunt u deelnemen aan diverse kennissessies in het kennistheater. In slechts één dag bent u volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Bovendien kunt u genieten van gratis catering tijdens uw bezoek.

Themapleinen

Grondstoffenplein

Op het Grondstoffenplein, dat centraal is gesitueerd op de beursvloer, kunnen leden en donateurs van VERAS, Water Alliance en BRBS Recycling laten zien wat de circulaire mogelijkheden zijn van hergebruik en hernieuwde grondstoffen. Het Grondstoffenplein is gedurende de gehele Vakbeurs Recycling te bezoeken.

Demo Park

Bekijk uitgebreid de machines die speciaal voor u getoond worden op het Demo Park binnen in de hal. Zo krijgt u echt een gevoel bij de verschillende recyclingtechnieken die exposanten presenteren.

Start-up Straat

De Start-up Straat biedt ruimte voor starters die verbinding zoeken met de afvalprofessional. Een eerste stap in de wereld van de recyclingbranche. Ontdek hier wat de nieuwste aanwinsten te bieden hebben voor de branche.

Match & Meet Point

Om vraag en aanbod nog beter op elkaar te laten aansluiten organiseert Afvalgids het Match & Meet Point. Een tool die u in contact brengt met de juiste exposanten. Heeft uw bedrijf te maken met specifieke afvalstromen en wilt u graag de verschillende mogelijkheden ontdekken rondom de verwerking hiervan? Via een touchscreen ontdekt u welke specialistische exposanten u het beste kunnen informeren. Tevens zorgt Afvalgids voor bijzonder vermaak, want onder de noemer ‘Afval, daar zit muziek in’ hoort u nummers waarin een knipoog naar afval wordt gemaakt. Benieuwd wat u kunt verwachten? Kom dan zeker even langs op de Recycling Lounge.

Partners

Scroll naar top