Positief sentiment op vakbeurs Recycling

Seijbel Photography-7005

Positief sentiment op vakbeurs Recycling

Positief sentiment op vakbeurs Recycling

GORINCHEM – De vakbeurs Recycling in Evenementenhal Gorinchem is op 16, 17 en 18 november 2021 succesvol verlopen ondanks de nieuwe maatregelen vanuit de overheid, zo meldt beursorganisator Easyfairs. Vanwege corona dateerde de laatste vakbeurs voor de recyclingsector alweer uit 2019. “Er heerste een opgetogen sfeer op de beurs, vooral omdat het na zo’n lange tijd eindelijk weer mogelijk was om live zaken te doen en bij te praten. Gelukkig gooide de persconferentie op de vrijdag voor de beurs niet ál teveel roet in het eten en konden we ook definitief doorgaan. Tot opluchting van onze exposanten, partners en bezoekers”, zegt Esther Rodenburg namens Easyfairs.

 

De beursorganisatie kijkt met een positief gevoel terug op de afgelopen drie beursdagen in Gorinchem. Rodenburg: “Tijdens de opbouw was er nog een persconferentie waarbij besloten werd dat vakbeurzen verplicht om 18:00 uur moesten sluiten. Met dank aan de flexibiliteit van onze exposanten konden we de openingstijden van de beurs aanpassen en hebben we er samen alsnog drie mooie beursdagen van gemaakt. Uiteraard anders dan anders en met minder bezoekers dan we gewend zijn, maar we merkten in aanloop naar, en ook tijdens de beurs dat iedereen zin had om weer fysiek met elkaar te kunnen netwerken. Vanuit onze exposanten hoorden we dat de kwaliteit van de bezoeker erg goed was. Men kwam heel doelgericht naar de beurs. In totaal hebben we 2.200 bezoekers mogen verwelkomen.” 

 

Ter aanvulling op de beursvloer met exposanten bouwt de vakbeurs Recycling iedere editie aan een kwalitatief kennisprogramma. Ook dit jaar had de beursorganisatie in samenwerking met haar partners een actueel en interessant programma opgesteld dat erg goed bezocht werd. De kennispartners waren o.a. Renewi, Purified Metal Company, ENVAQUA, BRBS Recycling, NRK, TNO en PlasticsEurope. Zij behandelden diverse onderwerpen, zoals circulariteit, ketensamenwerking, kunststofrecycling, brandpreventie en recycling van vervuild staal. 

 

 

Zeer succesvol was het Recyclingsymposium van organisatie BRBS Recycling, VERAS en ENVAQUA over de actuele ontwikkelingen in recycling en circulaire economie. “De opkomst voor dit symposium was heel goed en we hebben hier weer veel positieve reacties over ontvangen. Ook het Match & Meet Point, centraal op de beursvloer, van partner Afvalgids werd goed ontvangen. Bezoekers konden met hun afvalstromen en vraagstukken via een touchscreen ontdekken welke exposanten op de beursvloer interessant waren voor hen en zo de connectie maken op de beursvloer zelf. Kortom; het was ontzettend waardevol om als sector eindelijk weer fysiek bij elkaar te komen en we kijken nu al uit naar de volgende editie op 15, 16 en 17 november 2022”, besluit Rodenburg.

 

Noot voor de redactie:

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Robin Vissers, Marketing Event Manager Recycling. Tel: 0183-680662, e-mail: robin.vissers@easyfairs.com.

 

Deel dit bericht

Scroll naar top