Van Werven

Over ons

Van Werven Plastic Recycling is gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige grondstoffen uit post-consumer harde kunststoffen. Via milieustraten, afvalinzamelaars en productiebedrijven verwerken wij jaarlijks zo’n 150 miljoen kilo post-consumer kunststoffen. Voldoende om een mega voetbalstadion te vullen! Dankzij onze leveranciers kunnen wij zo’n 375.000 ton CO2 besparen. Vrijwel 100% van al het kunststofafval wordt gerecycled in een closed loop.

ONZE MISSIE
Het aanboren van primaire grondstoffen moeten we blijvend verminderen door recycling naar een volgend stadium te brengen. Onze missie is de keten te sluiten én dat te doen door plastic te recyclen als vervanger van primaire grondstof. Het creëren van hoogwaardige secundaire grondstoffen is de enige manier om toe te werken naar een circulaire, niet-subsidie-gedreven grondstoffenketen, de ultieme vorm van duurzaam ondernemen.

ONZE LOBBY
Van Werven plaatst zich, als een van de koplopers, vaak in een initiërende rol om de kunststofrecycling-branche vorm te geven. We proberen, vanuit onze missie, inhoud te geven aan de markt. Zo zijn we actief in verschillende initiatieven die recycling van afval en het creëren van grondstoffen via wetgeving en samenwerkingsverbanden stimuleren.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top