Kooi
Kooi

Kooi

Over ons

Voorkom schade en kosten en ga voor maximale zekerheid met de Rising Early Detection (RED).
In het proces van afvalverwerking is het risico op brand veroorzaakt door broei aanzienlijk. Doordat broei niet zichtbaar is, wordt dit vaak te laat ontdekt. De geavanceerde thermometrische camera’s monitoren de temperatuur van de afvalhoop continu, waardoor broei snel gedetecteerd wordt. Door je locatie te voorzien van geavanceerde warmtebeeldcamera, verkleint u de kans op enorme schade en kosten aanzienlijk.

Onze draaibare thermometrische camera registreert constant de temperatuur in je afvalopslag. Stijgt de temperatuur tot boven de ingestelde waarde dan volgt er onmiddellijk een alarmmelding naar het Kooi Alarm Center. Vanuit hier monitoren wij 24 uur de beelden en zetten wij het afgestemde alarmprotocol in werking om directe en indirecte schade te voorkomen met behulp van broeidetectie.

Lees hier meer: https://247kooi.nl/broeidetectie

Nieuws

Waarom kiezen voor de RED van Kooi?

Waarom kiezen voor de RED van Kooi?

Een grote uitslaande brand heeft niet alleen ingrijpende gevolgen voor het bedrijf maar ook voor de medewerkers. Het meemaken van een brand op je werkplek kan zeer traumatisch zijn. Onze RED-camera’s zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt slapen:

Lees meer »

Vacatures

ACCOUNTMANAGER BELGIË

Ben jij een gedreven salesprofessional die graag vrijheid combineert met zijn passie voor sales?
Wil jij de mogelijkheid hebben om je werkdag zelf in te delen en ben je enthousiast om klanten in Vlaams-Gewest te overtuigen van onze producten?

Dan moet je bij Kooi zijn! Wij zijn DE pionier op het gebied van camerabewaking en broeidetectie in geheel Europa. Wij ondersteunen je bij je ontwikkeling en zorgen ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Hoe ziet je dag eruit?
’s Ochtends stap je gelijk in je auto op weg naar je eerste afspraak. Je denkt actief mee met de klant en weet met jouw kennis over je eigen producten een onderbouwd advies en passende oplossing te bieden. Zo weet jij leads om te zetten in opdrachten. Je focust je op mogelijkheden om jouw (klant)netwerk uit te breiden. Aan het eind van de dag heb jij je klanten weten te overtuigen en rijd je met een voldaan gevoel terug naar huis.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top