Bollegraaf Recycling Solutions

Over ons

Bollegraaf Recycling Solutions is een wereld leidende expert en innovator in de afvalsortering en recycling sector. Onze reputatie is gebaseerd op de unieke kwaliteit van onze uitrusting op gebied van separatie, prestatie, robuustheid en gemak van onderhoud. Een premium kwaliteit gecomplementeerd door de Bollegraaf ingenieur expertise wat resulteert voor de beste oplossingen voor de specifieke uitdaging, die onze klanten tegenkomen.
Door continue en intensief te investeren in innovatie, biedt Bollegraaf de modernste oplossingen voor het recyclen van de verschillende afvalstromen, variërend van stromen huisafval, papier, plastic en bouw -en sloopafval. Dit, samen met onze innovatieve energie-van-afval technologie, wat zorgt voor een grotere recycling capaciteit, lagere loon en operationele kosten en een product van hoge kwaliteit. Dit resulteert uiteindelijk in een hogere winst. De totale service die Bollegraaf aanbiedt bestaat uit het ontwerp, installatie, training en ongeëvenaarde levenslange service en ondersteuning. Slimme technologieën gebaseerd op kunstmatige intelligentie, robotica en geavanceerde ingenieurswezen staan in het middelpunt in Bollegraaf zijn innovatieve reis, waar bijdragen aan de circulaire economie een centrale plaats wordt gegeven.
De Bollegraaf Group was opgericht in 1961 in Nederland en bestaat uit de volgende bedrijven: Bollegraaf Recycling Solutions en Lubo Recycling Solutions. Het bedrijf heeft ook meerdere dochterondernemingen in Europa en heeft een stabiele internationale sales en aftersales organisatie.
Met veel trots, vieren wij dit jaar onze 60e jubileum, een ongeëvenaarde gebeurtenis in de recycling industrie. In de loop der jaren, hebben wij meer dan 3500 recycling systemen geïnstalleerd over heel Europa, de Verenigde Staten, Canada en Mexico, daarnaast hebben wij de ‘s werelds grootste MRF (Materials Recovery Facility) gebouwd die in staat is om tot 70 ton per uur te verwerken. Deze unieke ervaring maakt de Bollegraaf Group de leidende speler en autoriteit op gebied van geavanceerde mechanische recycling innovaties en oplossingen. Het primaire doel van Bollegraaf is het aanbieden van eersteklas turnkey recycling oplossingen met de hoogste ROI (Return On Investment) voor de klant.
Onze visie is helder: Afval bestaat niet, alleen een voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan. Het werken aan de ware kringloop van materialen staat voorop en is belangrijk als middel om de schaarste van natuurlijke bronnen te verkleinen en de klimaatverandering tegen te gaan. Dat is waarom de Bollegraaf Groep zich richt op upcycling.

Gemarkeerd product

Vacatures

cropped-81

Mechanical Engineers

Je tekent en construeert (delen van) projecten voor onze klanten. Je vertaalt het functionele ontwerp van verkochte installaties naar het technisch ontwerp van de complete opstelling. Je zet deze opstelling uit zodat dit past binnen de (modulaire) basisontwerpen van engineering. Je voegt eventueel ontbrekende mechanische delen toe en indien noodzakelijk los je in samenspraak met collega’s geconstateerde technische (of soms functionele) conflicten in het ontwerp op. Het technische ontwerp komt tot stand in nauwe samenwerking met de klant en de afdeling Sales. Tijdens de realisatiefase ben je samen met je collega’s het technische aanspreekpunt voor de uitvoerende organisatie.

Lees verder »
cropped-80

Service Coordinator (FSE/TSE)

De Service coördinator (FSE/TSE) maakt deel uit van de After Sales afdeling en rapporteert aan de After Sales Director. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, opbouwen en in stand houden van de service- en onderhoudsorganisatie en het technical support team. Je bent budgetverantwoordelijk en geeft op coachende wijze leiding aan de medewerkers in jouw team. Jouw team verhelpt storingen aan installaties, en is verantwoordelijk voor de realisatie van de service propositie van Bollegraaf, waaronder preventief en predictief onderhoud en diverse vormen van onderhoudscontracten. Je brengt de technologische ondersteuning naar een hoger plan door bijvoorbeeld IoT toepassingen en inzet van hulpmiddelen voor remote service. Ook het trainen van klanten, medewerkers en service partners vallen binnen het verantwoordelijkheidsgebied. Je bent eindverantwoordelijk voor de planning en de bezettingsgraad van de serviceorganisatie en wordt daarbij ondersteund door de Central Support Officers.

Lees verder »
cropped-79

Allround Field Service Engineer Zuid-Oost-Nederland

Wij zijn op zoek naar een Allround Field Service Engineer Zuid-Oost Nederland. Je werkt, zodra je volledig bent ingewerkt, vanuit huis om bij onze klanten storingen en klachten op te lossen. De storingen kunnen elektrisch, hydraulisch en/of mechanisch van aard zijn. Daarnaast draag je zorg voor het gebruiksklaar installeren, opleveren en onderhouden van installaties en machines. Ook behoort het verrichten van preventief onderhoud tot je takenpakket. Je onderhoudt contact met de klant, voor zover het de installatie van machines of storingen aan machines van de betreffende klant betreft en je instrueert de klant t.a.v. het gebruik en operationeel onderhoud van de machine. Je hebt een zeer belangrijke rol, want je bent het visitekaartje en in veel gevallen het eerste fysieke contact met onze klanten in het veld.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top