Bollegraaf Recycling Solutions

Bollegraaf Recycling Solutions

Bollegraaf Recycling Solutions

Over ons

Bollegraaf Recycling Solutions is wereldwijd een expert en innovator in de afvalsortering en recycling sector. De reputatie van het bedrijf is gebaseerd op de unieke kwaliteit van zijn machines; de prestaties bij het afval scheiden, de robuustheid en het gemak van onderhoud zijn uitstekend. Een premium kwaliteit aangevuld met de engineering expertise van Bollegraaf, wat resulteert in de beste oplossingen voor de specifieke uitdagingen die onze klanten tegenkomen.
Door continu en intensief te investeren in innovatie, biedt Bollegraaf de modernste oplossingen voor het recyclen van de verschillende afvalstromen, variërend van huisafval, papier, plastic en bouw -en sloopafval. Dit, samen met onze innovatieve energie-uit-afval technologie, zorgt voor een grotere recyclingcapaciteit, lagere loon- en operationele kosten en een eindproduct van hoge kwaliteit. Wat uiteindelijk resulteert in een hogere winst voor de klant. De totale service die Bollegraaf aanbiedt, bestaat uit het ontwerp, de installatie, training en ongeëvenaarde levenslange service en ondersteuning. De innovaties en slimme technologieën staan centraal in Bollegraaf’s innovatieve reis, waar bijdragen aan de circulaire economie voorop staat.
Vorig jaar vierde de Bollegraaf Groep zijn 60-jarig jubileum, een ongeëvenaarde gebeurtenis in de recyclingindustrie. In de loop der jaren heeft Bollegraaf meer dan 3500 recyclingsystemen geïnstalleerd in Europa, de Verenigde Staten en daarbuiten. Daarnaast hebben zij ‘s werelds grootste MRF (Materials Recovery Facility) gebouwd die in staat is om tot 70 ton per uur te verwerken. Deze unieke vakkennis en ervaringen zorgen ervoor dat de Bollegraaf Groep een autoriteit is geworden op het gebied van geavanceerde mechanische recycling innovaties en oplossingen.
De visie van de Bollegraaf Groep is helder: Afval is een tijdelijke voorraad van waardevolle stoffen die gesorteerd, schoongemaakt en voorbereid moeten worden om weer een nieuwe levenscyclus in te gaan. Het werken aan de ware kringloop van materialen staat voorop en is belangrijk als middel om de schaarste van natuurlijke bronnen te verkleinen en de klimaatverandering tegen te gaan. Dat is waarom de Bollegraaf Groep zich richt op upcycling.

Nieuws

Vacatures

Field Service Engineer

Wil je ook een wereld van verschil maken in de recyclingindustrie? En straks kunnen zeggen dat jouw organisatie 80% van het huisafval in New York verwerkt? Kom dan bij ons werken.

Als Field Service Engineer werk je zelfstandig aan verschillende grote sorteermachines en -installaties.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top