Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven.

In dit artikel

BLW Visser 2

Mensen doen zaken met mensen, niet met bedrijven.

In de jaren ’90 ontmoetten afvalinzamelaars- en recyclers en hun relaties elkaar op de Nederlandse beurs EcoTech. Toen deze beurs aan het eind van de vorige eeuw ophield te bestaan was er eigenlijk geen plaats meer waar leveranciers en klanten uit de beroepsgroep afvalinzameling en recycling elkaar informeel konden treffen.

 

 

De Vakbeurs Recycling is goed in dit gat gestapt en begrijpt dat mensen zaken doen met mensen, en niet met bedrijven. De persoonlijke relatie in de recyclingbranche is van groot belang. Door met elkaar te praten begrijpen we elkaars uitdagingen en kunnen leveranciers in korte tijd veel relaties treffen en samen werken aan oplossingen, zowel op technisch als op logistiek gebied.

 

 

Binnen een vereniging draait ook alles om mensen. Wij zijn er als BRBS Recycling voor en door de leden. Dat is ook de reden dat wij jaarlijks met meerdere gelijkgestemde verenigingen het Recyclingsymposium organiseren. Een symposium dat door de leden en donateurs wordt bezocht vanwege de  inhoudelijke goede sprekers, maar ook door de netwerkmogelijkheden. De gesprekken voorafgaand, in de pauze, en na afloop tijdens de lunch van het symposium zijn minstens zo belangrijk.

 

 

Een aantal van onze leden en donateurs zijn al vertegenwoordigd met een eigen stand op de Vakbeurs Recycling en BRBS Recycling heeft als aanvulling op de netwerkmogelijkheden voor haar leden tijdens het Recyclingsymposium ook de beschikking over een beursstand. Hier kunnen leden en donateurs even stoppen voor een praatje of advies. Daarnaast bieden we ook onze internationale branchevereniging FIR (Fédération Internationale du Recyclage) de mogelijkheid om op onze stand haar internationale relaties te ontvangen en te spreken.

 

 

In 2022 hopen wij de 10e editie van het Recyclingsymposium te mogen organiseren. Wederom tijdens de Vakbeurs Recycling. Mocht u als bezoeker niet in de gelegenheid zijn om het Recyclingsymposium bij te wonen (aanmelden vooraf verplicht) kom dan vooral even langs op onze stand.

 

Auteur: Otto Friebel, Directeur BRBS Recycling

Deel dit bericht

Andere interessante artikelen

Scroll naar top