SMET RENTAL BV

Over ons

Van schudzeven en trommelzeven over windshifters tot brekers/shredders en sorteercabines. Met meer dan 150 machines in onze vloot zijn wij uw ultieme partner voor het huren van recyclingmachines voor al uw projecten.

Zowel voor kleine campagnes als projecten op langere termijn gaan wij steeds op zoek naar een oplossingsgerichte samenwerking voor uw recyclageproject.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Sales Consultant

Een job in de sales is jou op het lijf geschreven, zwaar rollend materieel schrikt jou niet af en bij voorkeur heb je reeds een eerste ervaring in een commerciële functie, maar iedereen met de juiste drive en ambitie komt in aanmerking.
Je bent een echte plantrekker. Op technisch vlak heb je al enige kennis of je bent leergierig en staat te springen om hierover alles te weten te komen.
Je kan vlot overweg met een PC en houdt alle administratie nauwgezet bij in ons CRM systeem.
Je bent ondernemend, neemt graag zelf initiatief en je gelooft in de toekomst van recycling.

Lees verder »
Storingstechnieker

Storingstechnieker

Wat wij van jou verwachten
Je hebt een passie voor machines en mechanisatie.
Door jouw sterke interesse in zwaar rollend materieel ben je alvast een expert in twee van volgende zaken en bereid tot het derde te leren:
– Hydraulica
– Mechanica
– Elektriciteit

Van nature ben je een hands-on persoon, je houdt er niet van om stil te zitten en hebt ontzettend veel goesting om jezelf volledig te smijten in je nieuwe job bij Smet Rental.
Het analyseren van problemen tot het vinden van een resultaatgerichte oplossing vormen voor jou geen enkel probleem, je bent dan ook een echte problem solver.
Ben je daarnaast ook een plantrekker met zin voor verantwoordelijkheid? En ben je bij voorkeur reeds ervaren in het uitvoeren van werkzaamheden aan recyclingmachines, grondverzetmachines, kranen, landbouwmachines of gelijkaardig? #wegotyou!

Lees verder »

Storingstechnieker

Allereerst starten jouw werkzaamheden in onze sterk uitgeruste werkplaats, op ons bedrijfsterrein in Verrebroek.
Je staat in voor het uitvoeren van geplande onderhouden, aanpassingen en herstellingen van de machines in onze vloot.

Nadat je voldoende bent ingewerkt in de toch wel specifieke machines, heb je de mogelijkheid om ook met één van onze servicewagens onze machines te gaan herstellen en onderhouden op locatie bij de klant.
Dit kan zowel in binnen- als buitenland zijn.

Uiteraard gebeurt dit alles steeds in samenspraak met waar jouw interesses en verwachtingen liggen.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top