Smart Equipment

Smart Equipment

Over ons

Smart Equipment biedt, in nauwe samenwerking met hun partners TANA, Kiverco, IMS … een jarenlange ervaring in de recyclingindustrie.

Eigenaar Philippe Potier is al vele jaren actief in de recyclingindustrie en levert state-of-the-art systemen en machines, maar ook praktisch advies en aantrekkelijke netwerkoplossingen. Smart Equipment heeft de neiging om dingen een beetje anders te doen. Natuurlijk willen we onze klanten de beste machines op de markt brengen. En natuurlijk willen we dat onze klanten de best denkbare service na verkoop krijgen. Maar we hebben geleerd dat Total Cost of Ownership, of bottom line Cost per Ton als u dat liever heeft, voor onze klanten telt. Daarom willen we dat onze klanten profiteren van een slanke en efficiënte organisatie. Klanten van Smart Equipment betalen niet voor overhead, onroerend goed of dure constructies.

Onze klanten krijgen wat ze nodig hebben, wanneer ze het nodig hebben, tegen de beste prijs. Smart Equipment realiseert dit door efficiënt gebruik te maken van partnerships. Dit netwerksysteem verzekert het beste advies, de beste service, de beste zakelijke kansen tegen de beste prijs. Smart Equipment is officieel dealer van TANA in de Benelux en Frankrijk. Smart Equipment is ook dealer van Kiverco en Irish Manufacturing Services. En Smart Equipment werkt samen met meerdere partners om ons aanbod uit te breiden naar aantrekkelijke en slimme oplossingen voor de uitdagingen van onze klanten.

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top