Schenk B.V.

Schenk B.V.

Over ons

SCHENKgroep verkoopt en verhuurt (vloeistofdichte) containers, persen en inzamelsystemen. Zij biedt solide oplossingen die gericht zijn op efficiëntie, kosten- en tijdbesparing binnen de afvalverwerking en transport. Logistieke pieken of spoedeisende opslagproblemen worden opgevangen door een vloot van ruim 800 vloeistofdichte containers, optioneel voorzien van appendages.

Onderhoud is geen probleem, SCHENKgroep ontzorgt: keuren, repareren, onderhoud, en occasions. U kunt zich richten op uw core business en wij voegen meerwaarde toe aan uw organisatie!

Nieuws

Vacatures

Monteurs

Je bent als Onderhouds-en storingsmonteur een belangrijke schakel binnen ons bedrijf en voor onze klanten. Je repareert en onderhoudt Inzamelpersen en afzetcontainers in onze ruime en goed uitgeruste werkplaats of bij de klant op locatie. Als onze klant een storing heeft los je dit snel en vakkundig op zodat de klant wordt ontzorgd en snel weer verder kan met inzamelen.
Storingen kunnen zich voordoen op mechanisch, hydraulisch en elektrotechnisch gebied.
De werkzaamheden zijn afwisselend en uitdagend. Het team waar je deel van uitmaakt werkt goed samen, deelt kennis en helpt elkaar. Er vinden regelmatig overleggen plaats waarin kennis en informatie wordt gedeeld en er ruimte is voor eigen inbreng.

Je bent betrouwbaar en gedreven en hebt relevante kennis en ervaring in een technische omgeving opgedaan. Je houdt ervan om eigen verantwoordelijkheid te nemen en je bent flexibel. Tevens kun je redelijk lassen, knippen, snijden en slijpen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Lasser / Constructiebankwerkers

De baan
Je gaat aan de slag in het team Persenbouw. Samen met je collega’s bouw je plaat voor plaat een perscontainer op. Je zal zelfstandig constructiewerk en laswerk verrichten, afwijkingen signaleren en zorgen voor een ordelijke en nette werkplek. Ook maak je een begin met de opbouw van leidingwerk voor het hydraulisch systeem. Dit samen zorgt voor afwisselende werkzaamheden en een leuke baan!

Of
Je gaat aan de slag in het team Containerbouw. Samen met je collega’s bouw je vloeistofdichte containers voor de verhuur. Je werkt in een klein team. Samen met een wisselend aantal leerlingen
vormt dit tevens een mooie basis om vakkennis te delen en gemotiveerde jongeren een kans te geven in de techniek.

Jij
Je werkt secuur en hebt de benodigde inzicht en routine om zelfstandig en verantwoordelijk te werken. Je hebt ervaring in constructiewerk vanaf tekening en reparaties en bent in bezit van lasdiploma(s) MIG/MAG niveau 2.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top