Precia-Molen Nederland

Precia-Molen Nederland

Over ons

Als gerenommeerd leverancier van industriële weegapparatuur, voor nagenoeg alle industriële sectoren, is PRECIA-MOLEN gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken op het gebied van zowel statisch als dynamisch wegen. Weegbruggen, bandwegers, bunkerwegers, checkwegers en plateau weegschalen, zomaar een greep uit het uitgebreide assortiment.
Naast een team van deskundige adviseurs beschikt PRECIA-MOLEN over een uitgebreide Service dienst voor installatie en (preventief) onderhoud van de weegapparatuur. Ook voor revisie en keuring van bestaande apparatuur kunt u bij PRECIA-MOLEN terecht.
Wegen, doseren, sorteren, controleren… PRECIA-MOLEN biedt iedere industrie de juiste weegoplossing!

Gemarkeerd product

Weegband feeder WBF

Weegband feeder WBF

De WBF weegband feeder is uitermate geschikt voor het continu (dynamisch) doseren van bulkproducten. De weger onttrekt en weegt vrij stromend bulk materiaal uit een voorraad/ toevoer bunker. De WBF is speciaal ontwikkeld voor gebruik in de cement-, staal-, mineralen- en kunstmestproductie, agro-industrie en overige sectoren waar bulk producten/ grondstoffen gedoseerd worden. De doseerweger is voorzien van een dynamisch weegsysteem in de transportband met bandsnelheidsmeter.

Lees verder »

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top