Machinefabriek Emmen BV

Machinefabriek Emmen BV

Over ons

Over MF Emmen
Machinefabriek Emmen B.V. is een grote speler in de machinebouw. Sinds 1924 heeft het bedrijf zijn sporen verdiend in de metaalindustrie en machinebouw, oorspronkelijk onder de naam Machinefabriek Hidding. Er is expertise ontwikkeld op het gebied van infrastructuurtechniek, het bouwen van bruggen en sluizen. Ook op het gebied van recycling is MF Emmen een sterke speler met producten als zeeftrommels en luchtafscheiders. Bovendien is MF Emmen met haar uitgebreide machinepark actief voor klanten in de industrie, van energie tot voedingsmiddelentechnologie. Grote projecten zijn door heel Nederland maar ook internationaal uitgevoerd.

Recycling technologie
Wanneer afval effectief kan worden gescheiden in bruikbare elementen, krijgt het een economische waarde. Dankzij hun kennis, ideeën, ervaring en middelen is MF Emmen in staat dit te realiseren. Voor vele nationale en internationale klanten ontwikkelen en bouwen wij complete turn-key afvalscheidingssystemen. Verder leveren wij losse onderdelen, zoals onder andere genoemd, in projecten van derden.

Wij zijn gespecialiseerd in onderdelen als:
• Trommelzeven
• Luchtafscheiders
• Lopende banden
• Stalen constructie
• Trappen en bordessen
• Handpickstations

Installaties en componenten zijn gebouwd voor zwaar industrieel gebruik. Van onze producten mag u betrouwbaarheid, minimaal onderhoud, lange levensduur en een hoog rendement verwachten.

Voor vragen over afvalverwerking en -scheiding kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met advies, ontwerp (3D), levering, montage en onderhoud, zowel voor componenten als complete turn-key afvalscheidingsinstallaties.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top