IFE Bulk Benelux

Over ons

Zowel de basisgrondstoffenindustrie, waarin wordt gewerkt met onder meer kolen, ertsen, zand en grind, als de recyclingindustrie heeft grote behoefte aan goede scheidingsoplossingen. IFE Aufbereitungstechnik is sinds 1947 een toonaangevende fabrikant van trilgoten, zeefmachines, magneetscheiders en recyclingmachines. Wereldwijd maakt IFE Aufbereitungstechnik faam met haar innovatieve techniek en zuivere kwaliteit, met haar betrouwbaarheid en service.

Het is de brede range van machines die het mogelijk maakt dat IFE gecombineerde maatwerkoplossingen aanbiedt op het vlak van tril-, zeef- en magneettechniek. Omdat we over een testfaciliteit beschikken, zijn we in staat uw materiaal aan een uitgebreide test te onderwerpen. De betreffende materiaaltesten kunnen tevens bij u op locatie worden uitgevoerd.

IFE bulk Benelux is exclusief dealer voor de Benelux van IFE Aufbereitungstechnik GmbH, een toonaangevende en wereldwijd opererende fabrikant van trilgoten, zeefmachines, magneetscheiders en recyclingmachines.

Dankzij onze grondige kennis en jarenlange ervaring kunnen onze klanten rekenen op een vakkundig advies. Of het nu gaat om de keuze voor de juiste machine, het ontwerp van de installatie of het juiste type zeefdek.

Naast advies en levering verzorgen wij met eigen monteurs de complete montage en het onderhoud, ongeacht of het nu gaat om een machine of zeefdek.

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top