H&G Entsorgungssysteme GmbH

Over ons

Het Duitse H&G ontwikkelt en produceert schroefverdichters voor afvalfracties zoals karton, plastics en hout. Een compacte bouw en
een verdichtingscapaciteit die 2 tot 3 keer groter is dan die van een hydraulische containerpers maken deze techniek bij uitstek het antwoord op de vragen van dit moment m.b.t. verlaging van transport, transportkosten en CO2 emissies.
Het door H&G zelf ontwikkelde SMART besturingssysteem maakt het mogelijk om op afstand storingen op te lossen een instellingen aan te passen wat de operationele kosten tot een minimum beperkt houdt. Maar boven alles is de SMART online portal het gereedschap voor de transportplanner. Hij kan live de vulgraad van de container en de status van de installatie zien. De gebruiker hoeft de installatie enkel te vullen, de automatische volmeldingen naar de verwerker doen de rest.
Naast schroefverdichters maakt H&G ook inventieve ondergrondse afvalinzamelsystemen. De 100% waterdichte ondergrondse container die past de bestaande ondergrondse putten is er daar één van.
Al enkele jaren beschikt H&G over een afdeling weegtechniek die een weegsysteem voor kantelaars en een beladingstrommel met weegsysteem bouwen. Op die manier kan op locaties met meerdere onafhankelijke gebruikers (bijv. een winkelcentrum of luchthaven) per gebruiker op basis van het aangeboden gewicht afgerekend worden.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top