Engels Logistiek bv

Over ons

Een compleet assortiment geeft antwoord op alle vragen naar magazijn- en transportbakken, verpakkingen voor meervoudig gebruik, pallets en palletboxen, lekbakken, gecertificeerde bakken voor veilig vervoer van gevaarlijke stoffen, afvalcontainers en bakken voor afvalscheiding- en inzameling.

Engels Logistiek BV is leverancier van producten in dienst van logistiek en een beter milieu, met een sterke nadruk op duurzaamheid. Engels heeft als doel haar groei naar een positie in de Europese top voort te zetten door een professionele partner te zijn voor zowel haar klanten als leveranciers. Dit door:

. Kwaliteit van haar producten, advies en service
. Creativiteit van de door haar voorgestelde oplossingen
. Duidelijkheid van haar documentatie en communicatie
. Volledigheid van haar leveringsprogramma.

Gemarkeerd product

Stapelbare kunststof bakken

Stapelbare kunststof bakken

Engels heeft een compleet assortiment aan kunststof stapelbakken die voldoen aan de Euronorm. Dit houdt in dat deze bakken altijd onderling stapelbaar zijn, ongeacht welke uitvoering u heeft of kiest. Van kleine stapelbare bakjes voor schroeven, tot enorme transportbakken voor bijvoorbeeld gasflessen. Door de kunststof stapelbak met deksel uit te voeren kan deze uiteraard nog steeds worden gestapeld. Dit maakt het een handige transportbak, zelfs voor verschillende producten binnen 1 bedrijf. E-line stapelbak van hergebruikt kunststof Het huismerk van Engels, E-line, staat voor sterke bakken en een gunstige prijs. Het gebruik van kunststof stapelbakken in plaats van kartonnen- of wegwerpverpakking is zeer milieuvriendelijk. De Euronorm stapelbak van E-line is daarnaast gemaakt van gerecycled kunststof en zeer stevig. Classic stapelbak kunststof De classic Euronorm bak is een kwaliteitsbak waar diverse accessoires bij passen, zoals deksels, vakverdelingen en etikettering. De sterke ribben in de zijwanden zorgen voor extra stevigheid van de plastic stapelbakken. Industriële foodproof stapelbak Dat de E-line een kunststof bak is van goede kwaliteit, wordt bewezen door de draagkracht. Deze kunststof stapelbakken zijn uiteraard onderling stapelbaar en tot honderden kilo’s belastbaar. In deze stapelbare kunststof bakken kunnen zonder problemen voedingsmiddelen worden opgeslagen. E-line geperforeerde stapelbak Door de open wanden en het levensmiddelenechte kunststof wordt de geperforeerde E-line stapelbak vaak gebruikt in de voedingsmiddelen branche. Ook is deze stapelbak praktisch voor het vervoeren van glazen en servies, met behulp van vakverdelingen. Euronorm vlees stapelbak Deze Euronorm stapelbak wordt ook wel een vleeskrat genoemd. De gestandaardiseerde stapelbak is geschikt voor temperaturen van -30˚ tot 60˚ en voldoen aan de meest recent EHI en DIN 55 423 normen. Andere stapelbakken: – Agrikrat – HACCP – Eurotec – Automobielindustrie – Afwijkende maten

Lees verder »

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top