Afvalwatertechniek NB Milieu BV

Over ons

Afvalwaterzuivering voor de food-, petfood-, petrochemische-, olie-, recycling-industrie. Waterrecycling, regenwaterhergebruik, stofbestrijding.

Waterbuffering, waterrecycling, afvalwaterzuivering etc.

De markt-conforme producten van Afvalwatertechniek vormen de oplossing voor effectieve opvang en afwatering van overtollig water en afvalwater, alsook voor de adequate afscheiding van afvalstoffen in afvalwater, geheel conform hedendaagse wetten en eisen. Door gecertificeerde technieken komen de producten van Afvalwatertechniek in aanmerking voor alle projecten met een hoog kwaliteitsnivo (ook Breeam).

Het leveringsprogramma omvat o.a. olieafscheiders, vetafscheiders, bypass (Breeam), waterrecycling, zandfiltratie, bandfiltratie, slibontwatering, en procesbekkens voor carwash, buswasinstallaties en truckwash, trein-, tram- en metrowasinstallaties, recyclingputten, slibvangputten en bufferputten voor de recyclingbranche, bandfilters en zeefbochten, waterbekkens, controleputten, chemische afvalwaterbehandeling, biologische afvalwaterbehandeling, IBA-systemen, beluchtingsystemen, uitgebreid pompputten-programma, een uitgebreid afvoergoten-programma enz.

Products

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top