Vakbeurs Recycling biedt innovatieve start-ups een laagdrempelig platform.

greenroutes

Vakbeurs Recycling biedt innovatieve start-ups een laagdrempelig platform.

Vakbeurs Recycling biedt innovatieve start-ups een laagdrempelig platform. Yousry Salem, mede-oprichter van GreenRoutes deelt zijn ervaring!

Over GreenRoutes

GreenRoutes is een softwarebedrijf gespecialiseerd in het optimaliseren van inzamelroutes en afleverroutes. Wij hebben een softwarepakket ontwikkeld, genaamd GreenRoutes Optimizer, waarmee een afvalinzamelaar zowel de rolcontainerplanning als afzetcontainerplanning volledig kan optimaliseren. GreenRoutes is ontstaan vanuit een logistiek probleem bij een afvalbedrijf en sindsdien focussen wij ons ook specifiek op afvalinzamelaars. Onze algoritmes houden dan ook rekening met alle specifieke eisen en restricties van afvalinzamelaars. Dat is een must voor onze klanten en dat onderscheid ons ook van andere route optimalisatie software. Uiteindelijk zorgt het optimaliseren en grotendeels automatiseren van de routeplanning voor een fikse tijd- en geldbesparing! Vandaar onze slogan: Drive less, Earn more.

Waarom het besluit om deel te nemen aan Vakbeurs Recycling?

Aangezien wij ons focussen op de afval- en recyclingbranche, wilden wij ook graag op een beurs staan met dezelfde focus. Via Google kwam ik terecht op de website van de Vakbeurs Recycling. Al snel bleek dit precies de beurs te zijn waar wij naar op zoek waren. Veel afvalinzamelaars komen op deze beurs af, wat onze doelgroep is. Dit was dan ook de reden voor ons om aan deze beurs te deel te nemen.

greenroutes
greenroutes

Is Vakbeurs Recycling geschikt om deel te nemen als start-up?

Jazeker! Direct na het lezen van de website heb ik gebeld voor meer informatie. Wij waren benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen. Per mail werd er een plattegrond met de beschikbaarheid, oppervlaktes en prijzen toegestuurd. Het viel mij op dat er dus ook een start-up stand bij zat die een stuk goedkoper was. Deze stand was inclusief een compleet pakket, denk aan opgebouwde stand, gepersonaliseerde banners en het EasyGo Leads pakket. Beter dan dit hadden wij het niet kunnen treffen als start-up en dankzij deze deal konden wij dus in 2021 op de beurs staan. Wij werden bij aankomst goed ontvangen en zijn de gehele beurs van alle belangrijke informatie voorzien. Het start-up pakket en de goede zorg vanuit de organisatie zorgde ervoor dat wij volledig konden focussen op het werven en netwerken. Zeker een aanrader voor start-ups dus!

Waarom deelnemen aan Vakbeurs Recycling?

Als start-up moet je een bewuste keuze maken waar je het geld aan uitgeeft. Ik vroeg me soms af of het niet te vroeg was om al op een beurs te staan. Wij hebben uiteindelijk toch gekozen voor deelname aan Vakbeurs Recycling en dat heeft goed uitgepakt. Bijna een jaar na dato heeft het ons meer waarde opgeleverd dan gekost en was het allesbehalve te vroeg om aan deze beurs deel te nemen.

GreenRoutes kijkt terug op een succesvolle deelname

Wij hebben ons bedrijf op de kaart kunnen zetten binnen de afval- en recyclingbranche en we hebben ons netwerk flink kunnen uitbreiden. Zowel potentiële klanten als potentiële partners gesproken die veel voor ons bedrijf hebben betekend in het afgelopen jaar en natuurlijk nog veel gaan betekenen in de toekomst. Al met al dus zeker een succesvolle deelname voor GreenRoutes.

Een artikel in samenwerking met GreenRoutes

Deel dit bericht

Scroll naar top