Vakbeurs Recycling 2023 verwelkomt hoog bezoek uit Indonesië en zet in op Zero Waste

GORINCHEM – Volgende week opent Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor Vakbeurs Recycling 2023, waar ondernemers samenkomen om zich te laten inspireren en hun bedrijven future-proof te maken. Deze editie bijzonder hoog bezoek uit Indonesië, waardoor er ook ruimte is voor internationale samenwerking.

Internationale delegatie uit Indonesië

Op donderdagmiddag 23 november verwelkomt Vakbeurs Recycling een delegatie van het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw. Onder leiding van Coördinator Technische Samenwerking Mw. Dyah Poerwayanti, bestaande uit zeven vertegenwoordigers van de Directie Afvalbeheer, en met de aanwezigheid van voorzitter Mw. Christine Halim en Tony Manusama van de Indonesische Associatie van Plastics Recyclers, staat de delegatie open voor kennisuitwisseling over Nederlandse afvalbeheersystemen, recyclingtechnieken, duurzame stortplaatsen en innovatieve organische afvalverwerking met black soldier flies. Deze unieke missie is onderdeel van de Memorandum of Understanding (MoU) tussen het Indonesische Ministerie van Milieu en Bosbouw en het Nederlandse Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Zero Waste Event en samen op weg naar afvalvrije organisaties

Vakbeurs Recycling 2023 positioneert zich als een Zero Waste Event, waarin de focus ligt op het minimaliseren van afval en het optimaliseren van hergebruik. Het evenement moedigt ondernemers aan om samen op weg te gaan naar afvalvrije organisaties. Vakbeurs Recycling 2023 belooft een evenement te worden waar kennis, innovatie en internationale samenwerking samenkomen.

 

Vakbeurs Recycling is te bezoeken op dinsdag 21 en woensdag 22 november van 13.00 tot 21.00 uur en op donderdag 23 november van 10.00 tot 17.00 uur in Evenementenhal Gorinchem. Voor meer informatie en ticketregistratie: www.recyclingvakbeurs.nl.

Ontmoet de delegatie

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om de Indonesische delegatie persoonlijk te ontmoeten, worden uitgenodigd om contact op te nemen met Bert Keesman van MetaSus via keesman@metasus.nl.

Deel dit bericht

Scroll naar top