Demoterrein

Vakbeurs Recycling werkt aan live Demoterrein voor 2022 editie

Naast het netwerken op de beursvloer zelf, vinden wij het als organisatie van vakbeurs Recycling belangrijk om ook de praktijk in werking te laten zien. Groot materieel dat live te bewonderen is terwijl het zijn plicht voldoet, waaronder breken, zeven en sorteren.

Daarom zijn we druk bezig met de organisatie van een live Demoterrein dat buiten wordt opgebouwd en vanaf de beursvloer binnen te bereiken is. De ambitie is om twee keer per dag een live demonstratie te laten plaatsvinden, waarbij de grote machines één-voor-één hun kunsten tonen onder live commentaar van een interviewer en de kenner die alle ins en outs weet van de machine.

 

Wilt u graag demonstrant worden? Meld u dan aan voor het Demoterrein!

Heeft u materieel dat u extra onder de aandacht wilt brengen bij de bezoekers van Recycling? Dan is het live Demoterrein voor u zeker van toegevoegde waarde. Twee keer per dag kunt u de bezoeker live meenemen in een demonstratie van uw materieel op het buitenterrein in samenwerking met andere deelnemende exposanten.

Laat de bezoeker op een interactieve manier kennis laten maken met uw materieel. Tevens wordt u actief meegenomen in de communicatie over dit initiatief via onze kanalen: socials, nieuwsbrieven, beurswebsite, persberichten en uiteraard op de beursvloer zelf. Heeft u interesse? Vraag dan vrijblijvend informatie op bij Ilse van der Ham of Ravi Changoer via onderstaande contactgegevens.

 

Demoterrein graag bezoeken?

Wilt u tijdens de beurs graag kennismaken met het groot materieel en het gezicht achter de machine? Geef u dan zeker tijdens de beurs op voor een live demosessie. Het Demoterrein vindt buiten plaats en is te bereiken vanaf de beursvloer. Om deel te nemen aan één van de live demosessies dient u zich aan te melden op de beursvloer zelf bij de desbetreffende demostand. Locatie wordt nader bepaald.

Sfeerimpressie van het demoterrein tijdens vakbeurs Recycling

Wij helpen u graag! Neem contact met ons op!

Ravi Changoer

Ravi Changoer

Accountmanager
+31 (0)183 751 204
Stuur mij een e-mail!

Ilse Van der Ham

Ilse Van der Ham

Accountmanager
+31 (0)183 680 692
Stuur mij een e-mail!

Robin Vissers

Marketing Event Manager
+31 (0)183 - 680 662
Stuur mij een e-mail!

Scroll naar top