Dit hebben wij voor u in petto

Op 15, 16 en 17 november opent Evenementenhal Gorinchem speciaal haar deuren voor u. Samen met duizenden afvalprofessionals bezoekt u exposanten op het gebied van Recyclingtechniek & Afvalmanagement. Zij tonen u graag hun nieuwste producten en diensten. De beursvloer is ingedeeld in de segmenten Inzameling & Afvalmanagement, Sorteren & Verwerken en Sloop & Recycling. Of volg een van de vele kennissessies in het kennistheater. Binnen één dag bent u weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. En dit alles ervaart u onder het genot van gratis catering!

Deze beurseditie is er nog veel meer te beleven...

Grondstoffenplein

BRBS Recycling, Envaqua en VERAS openen het Grondstoffenplein op Vakbeurs Recycling

De samenwerking van BRBS Recycling, ENVAQUA en VERAS wordt dit jaar uitgebreid met de introductie van het Grondstoffenplein. In aanvulling op het organiseren van het Recyclingsymposium op woensdagochtend 16 november 2022 verzorgen de brancheverenigingen gedurende de gehele vakbeurs de invulling van het Grondstoffenplein.

Leden van de samenwerkende brancheverenigingen tonen hun gerecyclede grondstoffen en herbruikbare gebouwcomponenten op een gezamenlijke standruimte. Tijdens de Vakbeurs Recycling worden de bezoekers geïnformeerd over de circulaire mogelijkheden die hergebruik en recycling kunnen bieden. Het Grondstoffenplein is gedurende de gehele Vakbeurs Recycling te bezoeken, het Recyclingsymposium kan bijgewoond worden na aanmelding via www.recyclingsymposium.nl

Demoplein

Bekijk uitgebreid de machines die speciaal voor u getoond worden op het Demoplein binnen in de hal. Zo krijgt u echt een gevoel bij de verschillende recyclingtechnieken die exposanten presenteren.

Match & Meet Point

Om vraag en aanbod nog beter op elkaar te laten aansluiten organiseert Afvalgids het Match & Meet Point. Een tool die u in contact brengt met de juiste exposanten. Heeft uw bedrijf te maken met specifieke afvalstromen en wilt u graag de verschillende mogelijkheden ontdekken rondom de verwerking hiervan? Via een touchscreen ontdekt u welke specialistische exposanten u het beste kunnen informeren. Tevens zorgt Afvalgids voor bijzonder vermaak, want onder de noemer ‘Afval, daar zit muziek in’ hoort u nummers waarin een knipoog naar afval wordt gemaakt. Benieuwd wat u kunt verwachten? Kom dan zeker even langs op het Netwerkpaviljoen.

Start-up Paviljoen

Het start up paviljoen biedt ruimte voor starters die verbinding zoeken met de afvalprofessional. Een eerste stap in de wereld van de recyclingbranche. Ontdek hier wat de nieuwste aanwinsten te bieden hebben voor de branche.

Partners

Scroll naar top