Waarom kiezen voor de RED van Kooi?
Kooi

Waarom kiezen voor de RED van Kooi?

Een grote uitslaande brand heeft niet alleen ingrijpende gevolgen voor het bedrijf maar ook voor de medewerkers. Het meemaken van een brand op je werkplek kan zeer traumatisch zijn. Onze RED-camera’s zorgen ervoor dat je met een gerust hart kunt slapen:

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

1.
De Rising Early Detection (RED) is een thermometrische camera die 360 graden kan roteren. De camera detecteert 150 meter ver. In een optimale situatie kan 70.000 m2 met een systeem in detectie worden gezet. De camera detecteert dit gebied in een tour, waarbij het systeem broei detecteert door middel van trendanalyse. Wanneer de temperatuur afwijkt van de normale trend en de alarmdrempel voor brandt wordt overschreden, wordt er direct een melding verstuurd naar onze alarmcentrale. Zo kan broei gedetecteerd worden en daarmee brand voorkomen.

2.
Voor elke locatie, of het nu gaat om een overdekte loods voor huisafval of om een papierverzamelplaats in de open lucht, heeft Kooi een passende oplossing. De RED Mobile is eenvoudig verplaatsbaar en kan zodoende meebewegen met de dynamische vuilopslag. Met zijn betonnen voet is de RED Concrete bijzonder geschikt voor broeidetectie in zowel binnen- als buitenlocaties. En dan is er de RED Fixed die, gemonteerd aan bijvoorbeeld het plafond of een muur, de hele opslagloods en het terrein buiten tot zijn detectiegebied mag rekenen.

3
De deskundige centralisten van het Kooi Alarm Center (KAC) monitoren de bewakingsbeelden 24 uur per dag, 7 dagen per week en zetten waar nodig alarmopvolging in gang. Het KAC is CCV-PAC, NEN-EN50518 en ISO27001 gecertificeerd en gespecialiseerd in de afhandeling van camera-alarmen. Volgens de voorschriften dient 80% van de meldingen binnen >>

Lees hier verder: https://247kooi.nl/nieuws/waarom-kiezen-voor-de-red-van-kooi

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top