van ‘t Hof gaat de horizon verbreden

Beschrijving

van ‘t Hof gaat de horizon verbreden

Krachtpatsers:
324 pk, een eigen gewicht van 26.500 kg, een bak met een inhoud van 4,2 m³ en een uitbreekkracht van 19.975 kg. Dat zijn nog eens Krachtige getallen die de HIDROMEK HMK640WL wiellader op papier zet. De prestaties in het echt zijn nog krachtiger! Een genot om zo’n machine te zien werken en nog meer om er mee te mogen werken.
362 pk, een eigengewicht van 51.800 kg, een bak met een inhoud van 3,2 m³ en een uitbreekkracht van 26.100 kg. Ook dit zijn de krachtige getallen die de HIDROMEK HMK500LC graafmachine op papier zetten.

Dit zijn twee verschillende machines, een Wiellader en een Graafmachine. Machines waar Van ’t Hof al jaren ervaring in heeft op het gebied van service en onderhoud. Begonnen in de 24/7 economie van de havens en nu de horizon gaat verbreden. Want dat er buiten de havens ook grondverzet machines lopen mag duidelijk zijn. Dat die markt nog groot is maakt het voor Van ’t Hof nog interessanter. Want naast Grond- weg en waterbouw vinden we de grondverzet machines ook in Sloop en Recycling. Zo heeft elke doelgroep een eigen behoefte aan de juiste uitvoering machines, maar ook zeker aan aanpassingen.

In de havens heeft Van ’t Hof ook de nodige ervaringen opgedaan. De leukere uitdagingen voor Van ’t Hof zijn machines constructief aanpassen of voorzien van extra hydraulische of elektrische functies en hierin met de klant mee te denken. Naast het onderhoud doet Van ’t Hof ook de nodige revisie werkzaamheden om de betrouwbaarheid van uw machine nog meer te garanderen.

Scroll naar top