Tuytel Handel dealer van Gremac Trommelzeven

Beschrijving

Officieel dealer van Gremac
Met trots willen wij u laten weten dat wij met ingang van november 2021 officieel dealer zijn geworden van Gremac trommelzeven.
Gremac Trommelzeven

Gremac is een Duits producent van hoogwaardige kwaliteit trommelzeven. Wanneer u op zoek bent naar een compacte trommelzeef dan bent u bij ons op het juiste adres.

De trommelzeven van Gremac zijn uiterst geschikt voor het zeven van materiaal, zoals grond, compost, houtschors, licht puin, zand en andere materialen.

Voordelen van Gremac
De trommelzeven van Gremac hebben een aantal unieke voordelen waarmee ze zich onderscheiden in de huidige markt. Lees hieronder meer:

1. Solide
De zeefmachines van Gremac worden gemaakt van gegalvaniseerd staal, wat de Gremac zeven erg solide machines maakt.

2. Compact
De zeven hebben een compact design. De laadhoogte van de bunker is bewust laag gehouden waardoor hij ook door de kleinere laadmachines te laden is.

3. Lange levensduur
De combinatie van het gegalvaniseerd staal en de modulaire opbouw maakt dat de Gremac zeven een lange levensduur hebben. Wanneer u voor Gremac kiest, kunt u uitgaan van Duitse degelijkheid met een goede kwaliteit.

Meer informatie?
Heeft u vragen over een van de trommelzeven van Gremac? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf? Neem gerust contact met ons op!

☎️ : +31 (0)6 53 94 41 28
✉️: willem@tuytel.nl

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top