SPLINTERNIEUW TESTCENTRUM VOOR BOLLEGRAAF GROEP

Beschrijving

Dit najaar opende de Bollegraaf Groep een nieuw testcentrum op haar eigen terrein in Appingedam. In dit expertisecentrum kan Bollegraaf alle typen omstandigheden creëren om afval te scheiden, waarmee klantspecifieke uitdagingen gesimuleerd worden. Want het testcentrum draait geheel en al om de klant.

De opening van het testcentrum is een mijlpaal in de reis van Bollegraaf om baanbrekende innovaties te ontwikkelen. Het testcentrum beschikt over een modulaire en flexibele installatie bestaande uit een combinatie van Bollegraaf en Lubo technologieën. Het creëren van nieuwe geavanceerde sorteertechnologieën is even belangrijk als de oplossingen voor de uitdagingen van de Material Recovery Facilities (MRF’s) te vinden. Nu en in de toekomst. Het simuleren van real-life omstandigheden leidt tot het verzamelen van specifieke en relevante testgegevens om zo het beslissingsproces van de klant te ondersteunen. Daarnaast biedt het testcentrum de mogelijkheid om personeel te trainen en om samenwerkingen met derden te verkennen. Met een holistische aanpak zal het testcentrum de samenwerking binnen de gehele recyclingketen intensiveren. Wat leidt tot het uiteindelijke doel van Bollegraaf: Het creëren van een wereld van verschil.

Bollegraaf’s testcentrum:
– Bestaat uit een installatie van Lubo and Bollegraaf technologieën
– Is volledig modulair en flexibel instelbaar
– Dient alle testdoeleinden van de klanten
– Toont de nieuwste innovaties m.b.t. oplossingen gebaseerd op zowel kunstmatige intelligentie, robotica en geavanceerde engineering, als optische sorteertechnologie
– Draagt bij aan de ontwikkeling van de MRF’s van de toekomst
– Is zo ontwikkeld dat het energie-efficiënt is
– Huisvest een Bollegraaf Academy voor opleidingsdoeleinden

Het Bollegraaf testcentrum met eigen ogen zien?
Neem contact met ons op: info@bollegraaf.com

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top