Met de RED hebben we 24/7 controle over de brandveiligheid van onze werkomgeving
Kooi

Met de RED hebben we 24/7 controle over de brandveiligheid van onze werkomgeving

We zijn ons als organisatie altijd bewust van de gevaren, maar RED geeft ons meer vertrouwen en rust.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Sinds een half jaar maakt afvalverwerker Van den Noort op haar recyclinglocatie in Dongen gebruik van de RED-camera. Een grote brand in een papierhal bracht de keuze voor een betrouwbaar broeidetectiesysteem in een stroomversnelling. Directeur Recycling Babs van den Noort: “We zijn ons als organisatie altijd bewust van de gevaren, maar RED geeft ons meer vertrouwen en rust.”

Van den Noort is een toonaangevende Brabantse dienstverlener en specialist in Afvalinzameling, Recycling, Infra en in de handel van zand en puingranulaat. Dagelijks rijden vrachtwagens af en aan om bij klanten containers met afval op te halen en te brengen naar de recyclinglocatie in Dongen. Op het terrein van circa 10 hectare wordt zo jaarlijks 200.000 ton bouwafval en sloopafval, puinafval, bedrijfsafval, huishoudelijk afval etc. in eigen beheer op een milieuverantwoorde wijze gesorteerd, verwerkt en gerecycled tot herbruikbare stromen.

Demo-opstelling
Helaas brak in maart een grote brand uit in de papierhal waarbij>>

Lees hier verder: https://247kooi.nl/nieuws/met-de-red-hebben-we-247-controle-over-de-brandveiligheid-van-onze-werkomgeving

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top