Kunststof bakken voor bakkenmagazijn CB

Beschrijving

Kunststof bakken voor bakkenmagazijn CB

In het centrale bulkmagazijn kreeg CB de 160.000 verschillende producten niet meer tijdig op de juiste voorraad- en picklocatie. Het aantal bestellingen neemt namelijk al jaren toe, terwijl de omvang van de bestellingen afneemt. De behoefte aan het opslaan en orderpicken van kleine hoeveelheden maakte de bouw van een nieuw magazijn voor CB dus van essentieel belang. Om aan te sluiten bij de ontwikkelingen, heeft CB gekozen voor een geautomatiseerd bakkenmagazijn.

In het nieuwe magazijn van 30 meter breed, 100 meter lang en 30 meter hoog is ruimte voor 45 shuttles, verdeeld over 3 gangen met 150.000 kunststof bakken met boeken en healthcare-producten.

Engels kreeg de vraag om opslag- en transportbakken te ontwikkelen voor het nieuwe magazijn van CB.
De ontwerpen van onze R&D afdelingen zijn gedurende het proces kritisch bekeken en bijgeschaafd naar wens van CB. Het door Engels verzorgde 3D-model is door alle belanghebbenden, van de technische dienst tot de logistieke medewerkers en de systemintegrator beoordeeld. Ook de fysieke testen op de rollenbanen met overzetters, pushers en het omstapelen met de bakkenrobot bleken voor het Engels-design geen probleem. Dit heeft geresulteerd in een praktische en flexibel inzetbare kunststof bak, geschikt voor zowel opslag als mechanisch intern transport.

Wij zijn er trots op onze bijdrage te hebben mogen leveren aan dit prachtige project!

Scroll naar top