Containers for every type of application and waste scenario
Craemer GmbH

Containers voor elk type toepassing en afvalscenario

Craemer Group maakt robuuste en weerbestendige producten voor afvalverwerking

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Duurzaam, gemakkelijk te vullen en te legen, veilig in gebruik, bestand tegen agressieve stoffen en absoluut weerbestendig: grote kliko’s en afvalcontainers moeten aan veel eisen voldoen. De Craemer Group, die sinds de jaren 80 kunststof containers voor de afval- en verwijderingsindustrie produceert, biedt een breed scala aan producten voor zowel gemeentelijk als industrieel gebruik.

Scheiding van recyclebare materialen, recyclingprocessen en strenge wetgeving maken het inzamelen, transporteren en sorteren van huishoudelijk en bedrijfsafval tot een complexe opgave. Als een van de toonaangevende fabrikanten van hoogwaardige rolcontainers (MGB voor Duitse “Müllgroßbehälter”) en een langdurige leverancier aan de afvalverwerkingsindustrie, heeft Craemer een portfolio van praktische en betrouwbare producten ontwikkeld. Een voorbeeld van innovatieve oplossingen voor afvalverwerking zijn de grote rolcontainers met 2 of 4 wielen (type MGB), veelal gemaakt van hoogwaardig kunststof regranulaat.

De serie MGBneo (120 tot 360 liter) is een voordelige oplossing in het standaard geluidsgedempte tweewielige assortiment, die door gelijkmatige wanddikte en rondomlopende wapening bijzonder stabiel is. Voor het eerst kunnen geselecteerde formaten tot 13 hoog worden gestapeld, waardoor transport- en opslagkosten worden bespaard. Andere kenmerken van de MGBneo rolcontainers: vervangbare ontgrendelpennen voor eenvoudige vervanging van het deksel; bedrukbare gebieden voor etikettering op deksel en lichaam; extern chassis met wielen met rubberen banden (optioneel 200 of 250 mm diameter voor 120-240 l en 200 of 300 mm diameter voor 340-360 l); verkrijgbaar in grijs, groen, bruin, blauw, geel en rood.

Read more….

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top