CIRIS Software en GreenRoutes gaan samenwerken!

Beschrijving

CIRIS Software en GreenRoutes gaan samenwerken!

Het optimaliseren van routes voor containers is een belangrijk onderdeel van de dagelijkse planning. Naast de huidige route-optimalisatiemogelijkheden, heeft GreenRoutes een Optimizer aan hun platform toegevoegd. Met deze Optimizer krijgt u topografisch inzicht in de geplande routes. U kunt heel eenvoudig aanpassingen doen, voordat de route definitief gepland gaat worden.

CIRIS Software gaat GreenRoutes Optimizer koppelen aan het planbord, zodat u binnen een handomdraai uw routes kunt optimaliseren. Naast een rolcontainer-planning, is het platform uitgebreid met een afzetcontainer-planning. Deze module is in staat om de opdrachten optimaal te verdelen over de beschikbare vrachtwagens. Ook voor deze module zal een koppeling met CIRIS Software worden gemaakt. Deze afzetcontainer-planning ontvangt u op het planbord en kunt u doorzetten naar uw chauffeurs.

Uiteraard blijven de huidige koppelingen ongewijzigd en maken deze nieuwe koppelingen het mogelijk om een stap verder te gaan met uw route-optimalisatie.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel dan naar 0318651177 of stuur een mail naar info@ciris.nl

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Scroll naar top