CAM attachments, jouw partner voor betrouwbare voorzetapparatuur in de recycling sector

Beschrijving

Waarom kiezen voor onze voorzetapparatuur
Dankzij onze producten haal je meer uit je heftruck dan enkel maar het heffen van palletten. Onze klemmen stellen je heftruck in staat om bijvoorbeeld ook niet-gepalletiseerde goederen vast te nemen, boxen te ledigen, enz. Kortom: Ze zorgen voor veel efficiëntere handling processen.

Groei in recycling
We merken een grote groei in de verkoop van rotators, balenklemmen en vorkklemmen. Types voorzetapparatuur die uitermate geschikt zijn voor de recycling sector, waar firma’s vaak balen moeten opnemen, boxen met afval moeten ledigen, enz. Om aan deze stijgende vraag tegemoet te komen, ontwikkelden we in onze Italiaanse productiefaciliteiten een balenklem met knijpsysteem waarbij de chauffeur vanuit de cabine de cellulosebalen kan openknippen.
Op vraag van de klant
Een van onze sterktes is dat we heel dicht bij de klant staan en rekening houden met alle feedback die we krijgen. Ons achtkoppig R&D-team optimaliseert voortdurend ons bestaand gamma en ontwikkelt nieuwe producten. Onze cellulose-klem met cutting systeem is het resultaat van jarenlange ervaring en verbeteringen. Het is een mooi voorbeeld van nieuwe producten die aangepast zijn aan bloeiende sectoren, zoals die van de recycling.

Media

Deel op Social Media

Scroll naar top