AMP Robotics Continues European Expansion
Amp Robotics Corp

AMP Robotics zet Europese expansie verder

Toonaangevend AI neuraal netwerk voor recyclage, lokaal team stimuleert groei

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

AMP Robotics Corp. (“AMP”), een pionier in AI, robotica en infrastructuur voor de afval- en recyclingindustrie, breidt zijn aanwezigheid in Europa verder uit om zo in te kunnen spelen op de vraag naar zijn AI- en automatiseringsoplossingen en om specifieke lokale ondersteuning en service te kunnen bieden aan de markt.

In september 2021 installeerde AMP bij Recyco zijn eerste AI-gestuurde robotsystemen in het VK en Ierland. Sindsdien implementeerde AMP zijn recyclingoplossingen ook elders in Europa, zoals bij FCC Medio Ambiente in Spanje. De voorbije maanden heeft AMP zijn team uitgebreid op het vlak van salesondersteuning, opleiding, service en marketing. Daarnaast beschikt AMP nu ook over een Europees salesteam voor België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland en het VK en Ierland.

Het portfolio van AMP omvat recyclingoplossingen die worden aangedreven door het toonaangevende neurale netwerk van AMP. Dat is gebouwd op een data engine die meer dan 50 miljard recipiënten en verpakkingen in reële omstandigheden heeft herkend. AMP Cortex™ is het hogesnelheidsrobotsorteersysteem van het bedrijf met ongeveer 230 installaties in meer dan tachtig bedrijven op drie continenten. AMP beschikt over het grootste aantal geïnstalleerde recyclingrobots ter wereld en heeft zo bijgevolg het meest uitgebreide neurale netwerk van veldgegevens voor gerecycleerde materialen gecreëerd.

“Dankzij ons technologisch leiderschap zien we in Europe een sterke interesse in en tevredenheid over onze AI- en roboticatechnologie”, aldus Gary Ashburner, general manager Europa voor AMP Robotics. “Ons AI-platform AMP Neuron™ blijft doorbraken realiseren op het gebied van gegevensnauwkeurigheid en classificatie van verschillende polymeren, vormfactoren en andere verpakkingstypes. Dat helpt onze klanten een meer datagestuurde aanpak te hanteren om de terugwinning van afval te vergroten, de kosten te verlagen en de operationele activiteiten te optimaliseren.”

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top