Alles kan, daag ons maar uit!

Beschrijving

Onze nieuwste generatie producten zijn modulair opgebouwd. De basis is simpel en laagdrempelig. De producten kunnen vervolgens tot op het hoogste niveau van opties worden voorzien van verschillende technieken om de containerhandling een upgrade te geven om sneller en efficiënter te werken met oog voor milieu en extra veiligheid.

Technisch kan alles
Met als nieuwste trends “Datalogging” en “Internet Of Things” hebben we op voorgaande beurzen al laten zien dat dit allemaal mogelijk is. De vraag is nu, welke informatie zinvol is. Dus welke data willen we loggen om preventief onderhoud te plegen om zo uitval te voorkomen.

Total Value of Ownership
Met deze filosofie leggen we meer focus op TVO: Het moet uiteindelijk iets toevoegen en betaalbaar blijven voor de klant! Gelukkig zien we dat VDL partners en klanten bij de uiteindelijke keuze voor een product méér oog krijgen voor zekerheden als inzetbaarheid, rendement en lage onderhoudskosten.
Door het volgen van deze strategie investeren wij in kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, technieken en investeren in eigen productontwikkeling. Klanten zien de toegevoegde waarde.

Rijdende demo
VDL kiest voor deze persoonlijke manier van in contact komen met klanten vanwege het, door het coronavirus, wegvallen van beurzen als de IFAT en de IAA.
Een wagen uitgerust met een AB met start-stop en automatisch “optoeren”. Met meetsystemen op de cilinders, zodat van ieder moment van de containerhandeling een analyse gemaakt kan worden om van het op- en afzetten, het kippen en het gebruik van speciale containers, een uitermate soepele en efficiënte beweging te maken. En het mooie is ook het resultaat bij de chauffeur die ermee werkt….. een tevreden glimlach!

Media

Gallery

Website

Downloads

Deel op Social Media

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Scroll naar top