Vakbeurs Recycling 2020 is de 11e editie van de vakbeurs die zich focust op recyclingtechniek & afvalmanagement. Bezoekers komen o.a. van recyclingbedrijven, afvalinzamelaars en bedrijven met grote afvalstromen.

Drie specifieke area’s
Vakbeurs Recycling is op de beursvloer onderverdeeld in drie categorieën. Inzameling & Transport, Sorteren & Verwerken en Sloop & Recycling. Naast een focus op recyclingtechniek is vorige editie afvalmanagement een nieuw speerpunt geworden binnen de vakbeurs. 

 

Covid-19 maatregelen voor exposanten

Nu de 1,5 meter samenleving het “nieuwe normaal” aan het worden is hebben we voor uw veiligheid en dat van uw relaties de plattegrond aangepast. Bekijk snel wat er voor u beschikbaar is. Naast het vergroten van de plattegrond zijn er nog meer preventieve maatregelen genomen, die leest u hier.

Waarom deelnemen aan Vakbeurs Recycling?

Nationaal platform

Het is het enige échte nationale platform voor de afvalbranche met een focus op recyclingtechniek en afvalmanagement. Hier kunt u op een laagdrempelige manier netwerken met een doelgericht publiek.

Breed bezoekersprofiel

Ruim 70% is beslissingsbevoegd van de bezoekende recyclingbedrijven, afvalinzamelaars, bouw-/sloopbedrijven en groot zakelijke bedrijven.

Prijs – Kwaliteit

Uitstekende prijs kwaliteit verhouding met full service formule incl. gratis catering op de beursvloer en iedere avond uitgebreid diner.

Alle services-onderdelen op een rij

"Prachtig dat je de theorie binnen kunt zien en de praktijk buiten"

BEEQUIP - EXPOSANT

“Werkelijk super gastvrije beurs voor exposant en bezoeker!"

New West Gypsum Recycling - EXPOSANT

“Alle facetten van de Recycling onder één dak"

De Netwerkadviseur BV - EXPOSANT
Scroll naar top