VDL Containersystemen, Bevako Hydraulics, VSU

Over ons

Als enige producent in Nederland biedt VDL een compleet assortiment afzetsystemen voor container handling doeleinden. Of het nu gaat om haakarm- of portaalarmsystemen, kabel- of kettinginstallaties, VDL biedt u de beste oplossing voor uw transport toepassing in de segmenten afvalinzameling & recycling, transport & logistiek, bouw- en schrootindustrie, landbouw, industrie en brandweer, defensie en overheid.
Daarnaast ontwikkelt VDL ook unieke oplossingen aan de hand van specifieke klanteisen.

Alles is aan verandering onderhevig waaronder natuurlijk vooral de technologie. Toch zijn de belangrijkste kenmerken die gelden voor alle productgroepen van VDL afzetsystemen nog steeds dezelfde als 20 jaar geleden.
De robuuste en klassieke bouwwijze is nog steeds het uitgangspunt. De installaties kunnen echter met allerlei opties worden aangepast naar de hedendaagse wens van de klant. Denk hierbij aan moderne besturingsvarianten met radio, semi- of volautomaat, Low Version, dynamische snelgang en moderne (eventueel volledig boutbare) opbouwtechnieken.
Een ander groot pluspunt is de verregaande modulaire opbouw van de componenten met behoud van flexibiliteit en klantenmaatwerk. Daarbij is met betrouwbaarheid voorop, een compromis gevonden tussen een marktconform eigengewicht- functionaliteit en -prijs. Bredere begrippen als milieu, duurzaamheid en kostenefficiëntie zijn mede kenmerkend voor de maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

Om te groeien naar een hoger duurzaamheidsniveau, worden maatregelen genomen die niet alleen kostenbesparingen (Lean) opleveren, maar gelijktijdig milieubelasting reduceren. Door aan te tonen dat het bedrijf bewust en verantwoord bezig is met het reduceren van haar CO2 uitstoot (Green), is de Lean & Green Award toegekend.

Bevako Truck Hydraulics
Bevako Truck Hydraulics verkoopt, installeert en onderhoudt hydraulisch aangedreven systemen die op zware bedrijfswagens worden toegepast. Bevako Truck Hydraulics beschikt over een uitgebreide en complete range aan container afzetsystemen, autolaadkranen, kipper en recycling kranen. Daarnaast leveren wij klantspecifieke laadbakken en kippers.

Bevako Truck Hydraulics kiest voor kwaliteit en continuïteit en is officieel dealer van Palfinger Nederland BV en VDL Containersystemen BV. Voor Hammar Sideloaders zijn wij de servicepartner voor de Nederlandse markt.
De langjarige samenwerking met deze fabrikanten vormt een solide basis om te beschikken over een ruime kennis en ervaring op het gebied van opbouw, onderhoud en storingsanalyse aan de geleverde systemen (producten).

In onze centraal gelegen werkplaats in Delfgauw, hartje Randstad, voeren wij onze werkzaamheden uit. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via www.bevako.nl , info@bevako.nl of via 015-3640518.

Gemarkeerd product

Neem contact met ons op

Scroll naar top