SENSONEO

SENSONEO

SENSONEO

Over ons

Sensoneo, opgericht in 2017, heeft een indrukwekkend traject afgelegd van startup tot wereldleider op het gebied van slimme afvaloplossingen. Ons doel vanaf het begin is geweest om steden en bedrijven te helpen omgaan met de grootste uitdagingen van afvalbeheer: gebrek aan efficiëntie en transparantie. We zijn begonnen met één product: een oplossing voor het monitoren van het afvalniveau, bestaande uit sensoren die het afvalniveau in bakken meten en een slim softwaresysteem voor afvalbeheer. In de loop der jaren hebben we ons dienstenportfolio uitgebreid en geperfectioneerd, dat nu varieert van afval- en inzamelingsmonitoring, routeplanning, fabrieksafvalbeheer tot terugnamesystemen en de integratie van statiegeldregelingen.

We zijn gevestigd in Bratislava, de hoofdstad van EU-lidstaat Slowakije, waar we al het onderzoek en de ontwikkeling uitvoeren. Ons portfolio bestaat uit hardware, software en adviesbureaus, waardoor we onze klanten uitgebreide end-to-end oplossingen kunnen bieden. Al onze hardwareproducten worden vervaardigd in de EU.

Onze klanten behalen opmerkelijke resultaten: 30-63% reductie in afvalinzamelingsroutes, 97% nauwkeurigheid in de daadwerkelijke afvalproductie, of 70% retourpercentage in het eerste jaar van het statiegeldsysteem. De belangrijkste voordelen van onze producten zijn datagestuurd afvalbeheer, kostenbesparingen, emissiereductie, efficiëntere afvalinzameling, verbeterde afvalomleidingspercentages en nog veel meer.

Alle Sensoneo-oplossingen zijn schaalbaar en kunnen worden aangepast aan elke bedrijfsgrootte, stad of land. Onze flexibele aanpak, flexibiliteit en alles-kan-mentaliteit hebben ons niet alleen het vertrouwen van klanten in meer dan 80 landen over de hele wereld opgeleverd, maar ook talloze prijzen en erkenningen.

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top