Reukema Blocq en Maneschijn

Reukema Blocq en Maneschijn

Over ons

Reukema is een internationale onderneming die non-ferro schroot verwerkt. De belangrijkste faciliteiten (hoofdkantoor, werf en containerterminal) bevinden zich in Harderwijk. Vanuit deze strategische logistieke locatie zamelen wij non-ferro schroot in bij lokale inzamelaars in de Benelux, Duitsland en Frankrijk.

De metaalrecyclingactiviteiten zijn de afgelopen jaren uitdagender geworden. Reukema heeft deze nieuwe marktomstandigheden omarmd door voorop te lopen. Reukema is van mening dat de handel in non-ferro schroot gemakkelijker kan worden gemaakt. We willen de meest gewaardeerde non-ferro schroot handelspartner en distributeur op de markt zijn.

Een van de belangrijkste innovaties is het klantenportaal ReukemaDirect.com. In ReukemaDirect.com kunnen klanten navigeren door realtime metaalprijzen, hun metaalschroot direct online verkopen, (open) contracten bekijken en de laatste nieuwsartikelen over schroot lezen. Ons doel met ReukemaDirect is om het handelen en werken met Reukema super eenvoudig te maken, altijd, overal, overal en elk apparaat. Heeft u interesse, laat het ons weten en wij laten u graag alle mogelijkheden zien.

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top