PreZero Nederland

Over ons

Bij PreZero geloven we in een productieproces zonder afval. Zo besparen we de grondstoffen van de aarde. En dat is hard nodig als we die aarde nog lang willen blijven gebruiken. We kunnen ons geen afval veroorloven. We moeten kringlopen sluiten. Van flesjes weer flesjes maken. Minder verspillen. Slimmer ontwerpen en produceren. Verder denken voor een duurzaam morgen.

Dat vraagt om verandering, echte verandering. Door actief mee te denken over landelijke en lokale vraagstukken kunnen we die verandering in gang zetten. Groot denken en klein beginnen. Zo maken we samen een nieuwe, duurzame toekomst.

Bij PreZero zamelen we afval in, we sorteren en verwerken. We maken nieuwe materialen. En we denken mee over productieprocessen. Om samen zoveel mogelijk verspilling van grondstoffen te voorkomen. Doet u mee?

Bij PreZero Nederland werken ruim 2.000 mensen. We werken vanuit ruim veertig vestigingen, verspreid over het land. Het hoofdkantoor staat in Arnhem. We ontmoeten u graag op de Vakbeurs Recycling!

HDF Recycling
Hout is een grondstof om zuinig op te zijn. Natuurlijk. Herbruikbaar. Hout wordt voor eindeloos veel verschillende toepassingen ingezet. Hierdoor vinden we het ook veel terug in ons afval. HDF Recycling werkt samen met diverse partners in Noord-West Europa om die afvalstoffen te verwerken tot een nieuwe grondstof.

Ook onze collega’s van HDF Recycling zijn aanwezig om al uw vragen te beantwoorden. HDF Recycling is specialist in bewerking, verwerking en recycling van afvalhout. Zowel in Nederland als in Duitsland werken wij op verschillende locaties aan milieubewuste oplossingen voor de recycling en toepassing van afvalhout. Onze innovatie verwerkingstechnieken zijn uniek in Nederland, wat sinds de oprichting in 2006 heeft geresulteerd in een stabiele groei van het bedrijf en stevige samenwerkingsverbanden met de houtverwerkende industrie in de volle breedte.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top