N.M. Heilig B.V.

Over ons

In de bulk handling, afvalverwerking, recycling en productie-industrie worden dagelijks grote hoeveelheden grondstoffen, materialen en afval verwerkt en vervoerd. Omdat elke productiefaciliteit een andere aanpak vereist, biedt N.M. Heilig B.V. oplossingen op maat. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren efficiënte oplossingen om recyclebare afvalstromen te optimaliseren. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning, onderhoud en service om ervoor te zorgen dat de geplaatste installatie naar volle tevredenheid blijft draaien.

Wij weten dat elk project een andere aanpak vereist. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat onszelf uit te dagen om keer op keer de meest effectieve en efficiënte oplossing te realiseren. Wij streven naar installaties die het juiste volume kunnen verwerken, waarbij de doorloopsnelheid en terugwinning hoog zijn. Het nauwkeurig aanleveren en doseren vereist gedetailleerde engineering vaardigheden. Daarom biedt N.M. Heilig het totaalpakket: van concept tot installatie.

Afval omzetten in energie en nieuwe grondstoffen, dat is waar het in de recycling industrie om draait. Recycling doelstellingen zijn uiterst belangrijk en worden in de komende jaren alleen nog maar belangrijker. Als totaalleverancier van recycling installaties ontwikkelt N.M. Heilig innovatieve technieken om energie en waardevolle materialen terug te winnen uit afvalstromen zodat u uw recycling doelstellingen behaalt.

Afvalbeheer is een serieuze zaak. Wij leveren installaties die de materialen uit een afvalstroom voorsorteren, verkleinen, sorteren, scheiden, reinigen en drogen. De wereld draait 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wij weten hoe belangrijk het is om een continue werking te garanderen, waarbij onderhoud en service tot een minimum bewerkt worden, en downtime wordt voorkomen. N.M. Heilig luistert naar haar klanten en implementeert de eisen van de klant in de totaaloplossing. Onze complete installaties omvatten o.a.: transportbanden, zeefmachines, doseerbunkers, silo’s, trechters, brekers, scheiders, sorteermachines, windzifters, zak- en balenopeners.

Wij leveren ook losse, mobiele en kant-en-klare machines voor het verwerken van droge bulkgoederen en afval voor uw bulkopslag, productiefaciliteit of recyclingbedrijf.

Met onze ervaring streven wij ernaar elk jaar hoge doelstellingen te behalen, te blijven innoveren en onze klanten te helpen om aan de strenge eisen van vandaag de dag te blijven voldoen. Met trots biedt NM Heilig installaties die:
– Voor ruim 98% volcontinu operationeel zijn met nauwelijks uitval voor onderhoud.
– 90%-99% van de materialen terugwinnen en hoge zuiverheid opleveren in plastic recycling dankzij optische sortering (NIR).
– Capaciteit bieden van ruim 6.000 ton per uur (afhankelijk van het bulk handling transport, de materialen en het soortelijk gewicht).
– Exacte meetbaarheid tijdens transport tot +/- 0,5% verwerken.

We streven naar de beste prestaties voor elke machine en installatie die we leveren; niet alleen voor complexe systemen met een grote capaciteit, maar ook voor standaard toepassingen die een sterke en efficiënte oplossing zijn.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met N.M. Heilig. Bel 072 571 66 88, e-mail info@heiligbv.com of bezoek onze website www.heiligbv.com.

Products

Vacatures

Tekla Engineer

Tekla Engineer

In de functie van Tekla Engineer werk je aan diverse projecten en ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en detailleren van onderdelen van onze klant-specifieke installaties voor de bulk handling en recycling industrie. Hierbij kun je denken aan het verzorgen van 3D modellen, verkoop- en ontwerptekeningen en complete productiepakketten. De nadruk ligt op staalbouw, bordessen, trappen en hekken en frames voor de meest uiteenlopende machines. Daarnaast behoort het beheren van de model-map (Tekla) en de database met tekeningen ook tot jouw verantwoordelijkheden.

Lees verder »
Technisch inkoper

Technisch inkoper

Als technisch inkoper ben je verantwoordelijk voor het inkoopproces van diverse goederen, zoals onderdelen voor machines, en diensten voor de realisatie van onze projecten. Dit doe je tegen de beste condities binnen de gestelde kwaliteitseisen en budget. In deze rol heb je veel contact met collega’s van projectteams die jou voorzien van de specificaties van goederen die ingekocht dienen te worden. Aan de hand van de specificaties weet jij welke leveranciers je kunt benaderen en start je met het aanvragen van offertes en begin je de onderhandelingen over de leveringsvoorwaarden.

Je bouwt duurzame relaties op met huidige leveranciers, maar gaat ook op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden en houdt de ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Hierdoor ben je in staat om bij projecten een adviserende rol in te nemen en initieer je inkoop gerelateerde verbeteracties. Ook blijf je scherp op het beperken van de financiële en juridische risico’s.

Lees verder »
Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

In de functie van Werkvoorbereider werk je samen met een enthousiast team van professionals aan een van onze uitdagende, internationale projecten. Als Werkvoorbereider inventariseer je in overleg met de (Senior) Project Manager wat de benodigdheden voor de uitvoering van het project zijn om vervolgens aan de slag te gaan met de organisatie.

Je koopt goederen en diensten in tegen de meest gunstige marktomstandigheden en je controleert de kwaliteit van deze goederen en diensten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de inzet van mensen en materiaal ten behoeve van het project waar je aan werkt en beoordeel je project- en productietekeningen. Ook coördineer je de rapportages van werkplek inspecties en toolboxmeetings.

Lees verder »
Projectmonteur

Projectmonteur

Als Projectmonteur werk je met een montageteam aan de bouw van nieuwe installaties (zoals recycling installaties, transportsystemen en bulk handling systemen), pleeg je onderhoud en los je storingen op aan bestaande installaties. Houd je van een grote afwisseling van werkzaamheden en locaties? Dan is dit jouw uitdaging!

De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats op de diverse locaties van onze klanten. Door ons internationale karakter zijn de werklocaties zowel in binnen- als buitenland.

Lees verder »
Project Manager Service

Project Manager Service

In deze functie ben je werkzaam op onze Service afdeling en adviseer je klanten over onderhoud aan bestaande installaties. Heeft de klant een installatie waar preventief onderhoud aan gedaan moet worden of de wens voor een nieuwe machine? Dan ga je in gesprek met de klant om de behoefte in kaart te brengen en adviseer je de klant waar nodig. Na het uitbrengen van een offerte en natuurlijk het akkoord van de klant ga je aan de slag met de realisatie van het project. Jouw doel? Hetgeen de klant bij ons heeft gekocht op een juiste wijze realiseren.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top