Mr. FIll

Over ons

OFN is een familie bedrijf gevestigd in Geldermalsen. Het bedrijf is opgericht in 1991. Als bedrijf houden wij ons bezig met de inrichting van de openbare ruimte. Waarbij we ons vooral onderscheiden door het in kaart brengen en het realiseren van kansen en mogelijkheden die innovatieve technieken en circulaire materialisaties bieden. En hierdoor ook minder impact hebben op mens en milieu. Veel innovatieve oplossingen bedenken wij zelf, of we verbinden bedrijven en producten aan ons die zich onderscheiden door innovatieve oplossingen voor de openbare ruimte. Een van die bedrijven is Mr. Fill. Mr. Fill is gevestigd in Culemborg en produceert zelfpersende afvalbakken op zonne-energie. De productie en de ontwikkeling van de afvalbakken vindt ook plaats in Culemborg. OFN is als distributeur verantwoordelijk voor het plaatsen, leveren en onderhouden van de afvalbakken in Nederland. Daarnaast werken we nauw samen op het gebied van innovatie voor de afvalbakken.
Mr. Fill is een zelfpersende afvalbak die werkt met een actuator. Deze gepatenteerde technologie werkt in alle weersomstandigheden, omdat het om een elektronische pers gaat is de grootste uitdaging van zelfpersende afvalbakken opgelost. Namelijk de betrouwbaarheid en de storingsgevoeligheid van de hydraulische pers, die in het verleden standaard gebruikt werd door leveranciers van zelfpersende afvalbakken. De behuizing van de afvalbak is vervaardigd uit 2 mm dik RVS (316) om zo te zorgen dat de afvalbakken robuust en hufterproof zijn. Er is een standaard 120 liter rolcontainer die zorgt voor het opvangen van het afval. Door de pers, met een kracht van 600kg, wordt er een verdichtingsgraad gehaald van 1:5. Hierdoor kun je met een standaard Mr. Fill 600 liter afval opvangen in een 120 liter rolcontainer. De afvalklep die ervoor zorgt dat het afval direct in de rolcontainer terecht komt is ook volledig van RVS (316). De klep sluit volledig waardoor het voor dieren niet mogelijk is om in de afvalbak te komen. Daarnaast zorgt dit ervoor dat er geen vuur ontstaat door brandbare deeltjes in de afvalbak, denk bijvoorbeeld aan sigarettenpeuken. Doordat de klep volledig sluit is er niet genoeg zuurstof in de afvalbak en dooft (smoort) het vuur.

De zonnepanelen aan de bovenkant van de afvalbak zijn geplaatst onder een hoek van 10 graden. Dit zorgt ervoor dat de afvalbak in elke windrichting geplaatst kan worden en een zo effectief mogelijk rendement oplevert voor de accu. De accu zorgt voor de werking van de actuator, de stroomvoorziening van de vulgraadsensor, temperatuursensor en voor de stroomvoorziening van de IoT controller in de afvalbak. De IoT controller communiceert met het Smart Waste Manger platform. De sensoren communiceren elke 15 minuten met het platform om de temperatuur weer te geven, om de vulgraad weer te geven, om de spanning van de accu weer te geven en om de werking van de afvalbak weer te geven. Daarnaast zijn er rapportage mogelijkheden en optisch om de ideale routes te rijden via de navigatie.

Gemarkeerd product

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top