Milgro Groep BV

Milgro Groep BV

Over ons

Afval is een grondstof die de weg kwijt is. Zo kijken wij naar de grondstoffen transitie die voor ons ligt.
Milgro is het technologie bedrijf voor het managen van natuurlijk kapitaal en Milgro heeft een rijke historie van 30 jaar “anders kijken” in een traditionele afval markt maar vooral het karakter van daadwerkelijk doen. We hebben geleerd van de energie transitie bij het verder vormgeven van onze aanpak: Grip Op Afval, Grip Op Verspilling en Grip op Grondstoffen. Maar we gaan nog verder in onze ambitie. Met technologie in onze rugzak willen we al onze partners helpen om weer in verbinding te komen met de natuur en verbruik te stoppen “Re-connecting Nature”. Dit noemen wij het managen van het Natuurlijk Kapitaal. Ben jij één van onze partners die mede richting wil geven aan de grondstoffen transitie met behoud van ons natuurlijk kapitaal connect dan met ons op de vakbeurs.

Products

Nieuws

Vacatures

Operationeel Relatiebeheerder

Operationeel Relatiebeheerder

Dankzij jouw luistervaardigheid, servicegerichte instelling en proactief handelen maken onze opdrachtgevers met plezier en gemak onderdeel uit van onze missie: een duurzame, circulaire afvalketen. Deze vacature van operationeel relatiebeheerder voor ons kantoor in Rotterdam houdt het midden tussen een vacature van klantenservice medewerker, accountmanager en relatiebeheerder. Je bent verantwoordelijk voor een eigen portefeuille van accounts die je binnen de gestelde kaders op jouw manier voorziet van informatie, uitmuntende service, klachtafhandeling en een steeds betere dienstverlening op het gebied van duurzaam afvalmanagement.

Lees verder »
CRM Automation Specialist

CRM Automation Specialist

Als CRM-automatiseringsspecialist ben je binnen Milgro de kenner als het gaat om werken met HubSpot; ons sales weergegeven, services en marketing automation/CRM systeem (CRM+). Je begeleidt de implementatie van het CRM+ systeem binnen Milgro en automatiseert handmatige processen door het bouwen van workflows in HubSpot.

Je bent op de hoogte van de nieuwste trends over automatiseren, inbound en technische functionaliteiten en weet al onze teams ermee te inspireren. Ook enthousiasmeer je huidige en nieuwe gebruikers over specifieke implementaties en zorgt voor trainingen in het gebruik van dit systeem.

Met jouw kennis, analyses en het dragen van nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten, onder en verbeter je onze marketing, verkoop en service. Je bent de consultant die ondersteunt bij optimaleistatietrajecten die bijdragen aan een verbeterde leadgeneratie en verbeterde tevredenheid over de services voor nieuwe en bestaande klanten.

Lees verder »

Neem contact met ons op

Scroll naar top