Heilig B.V.

Over ons

In de bulk handling, afvalverwerking, recycling en productie-industrie worden dagelijks grote hoeveelheden grondstoffen, materialen en afval verwerkt en vervoerd. Omdat elke productiefaciliteit een andere aanpak vereist, biedt N.M. Heilig B.V. oplossingen op maat. Wij ontwerpen, ontwikkelen, produceren en installeren efficiënte oplossingen om recyclebare afvalstromen te optimaliseren. Daarnaast bieden wij technische ondersteuning, onderhoud en service om ervoor te zorgen dat de geplaatste installatie naar volle tevredenheid blijft draaien.

Wij weten dat elk project een andere aanpak vereist. Dankzij onze expertise en jarenlange ervaring in diverse branches zijn wij in staat onszelf uit te dagen om keer op keer de meest effectieve en efficiënte oplossing te realiseren. Wij streven naar installaties die het juiste volume kunnen verwerken, waarbij de doorloopsnelheid en terugwinning hoog zijn. Het nauwkeurig aanleveren en doseren vereist gedetailleerde engineering vaardigheden. Daarom biedt N.M. Heilig het totaalpakket: van concept tot installatie.

Afval omzetten in energie en nieuwe grondstoffen, dat is waar het in de recycling industrie om draait. Recycling doelstellingen zijn uiterst belangrijk en worden in de komende jaren alleen nog maar belangrijker. Als totaalleverancier van recycling installaties ontwikkelt N.M. Heilig innovatieve technieken om energie en waardevolle materialen terug te winnen uit afvalstromen zodat u uw recycling doelstellingen behaalt.

Afvalbeheer is een serieuze zaak. Wij leveren installaties die de materialen uit een afvalstroom voorsorteren, verkleinen, sorteren, scheiden, reinigen en drogen. De wereld draait 24 uur per dag, 7 dagen per week, dus wij weten hoe belangrijk het is om een continue werking te garanderen, waarbij onderhoud en service tot een minimum bewerkt worden, en downtime wordt voorkomen. N.M. Heilig luistert naar haar klanten en implementeert de eisen van de klant in de totaaloplossing. Onze complete installaties omvatten o.a.: transportbanden, zeefmachines, doseerbunkers, silo’s, trechters, brekers, scheiders, sorteermachines, windzifters, zak- en balenopeners.

Wij leveren ook losse, mobiele en kant-en-klare machines voor het verwerken van droge bulkgoederen en afval voor uw bulkopslag, productiefaciliteit of recyclingbedrijf.

Met onze ervaring streven wij ernaar elk jaar hoge doelstellingen te behalen, te blijven innoveren en onze klanten te helpen om aan de strenge eisen van vandaag de dag te blijven voldoen. Met trots biedt NM Heilig installaties die:
– Voor ruim 98% volcontinu operationeel zijn met nauwelijks uitval voor onderhoud.
– 90%-99% van de materialen terugwinnen en hoge zuiverheid opleveren in plastic recycling dankzij optische sortering (NIR).
– Capaciteit bieden van ruim 6.000 ton per uur (afhankelijk van het bulk handling transport, de materialen en het soortelijk gewicht).
– Exacte meetbaarheid tijdens transport tot +/- 0,5% verwerken.

We streven naar de beste prestaties voor elke machine en installatie die we leveren; niet alleen voor complexe systemen met een grote capaciteit, maar ook voor standaard toepassingen die een sterke en efficiënte oplossing zijn.

Voor meer informatie kunt u rechtstreeks contact opnemen met N.M. Heilig. Bel 072 571 66 88, e-mail info@heiligbv.com of bezoek onze website www.heiligbv.com.

Gemarkeerd product

Bulk handling systemen

Bulk handling omvat meer dan alleen overslag. Met havens als Rotterdam en Amsterdam bevindt N.M. Heilig zich in het middelpunt van Europa. Hier zijn veel bedrijven gevestigd voor de overslag, transport en verwerking van droge bulk materialen en stortgoed. Verwerking vindt plaats voor bijvoorbeeld agribulk, mineralen en ertsen. Als toonaangevend bedrijf houden wij ons al vele decennia bezig met het ontwerpen en produceren van bulk handling installaties.

Lees verder »

Products

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top