GreenRoutes B.V.

GreenRoutes B.V.

GreenRoutes B.V.

Over ons

GreenRoutes, hét planningspakket voor de afvalinzamelaar.

GreenRoutes is gespecialiseerd in het optimaliseren van routes door middel van zelf ontwikkelde algoritmes. Eén van de oprichters van GreenRoutes heeft jarenlang bij een afvalinzamelaar gewerkt en door middel van een nauwe samenwerking met deze afvalinzamelaar zijn de algoritmes ontwikkeld. GreenRoutes biedt een SaaS-oplossing aan voor route optimalisatie ter ondersteuning van route planners voor zowel de rolcontainer planning als de afzetcontainer planning!

Het plannen van routes met de hand neemt veel tijd van de planner in beslag. Dit leidt tot een traag verloop van het planningsproces en vele planningsuren.
Bovendien is het voor een planner onmogelijk om honderden tot duizenden klanten over meerdere wagens optimaal in te plannen.
Met de hand geplande routes zijn daarom inefficiënt en resulteren in onnodige kilometers en rijtijd. Oftewel onnodig hoge CO2 uitstoot, brandstof- en personeelskosten.

GreenRoutes Optimizer Waste

GreenRoutes lost dit probleem op! Onze SaaS-oplossing optimaliseert inefficiënte routes en automatiseert de planning. Ons product koppelen wij aan uw administratie software (ERP), zodat u met één druk op de knop uw routes kunt laten optimaliseren.
Ook ondersteunt GreenRoutes Optimizer Waste de planners door de geplande routes te visualiseren in een interactieve kaart. Zo heeft de planner een goed overzicht van de routes en is er de mogelijkheid ledigingen/orders te schuiven op en tussen de routes in de kaart.

Onze algoritmes zijn specifiek ontwikkeld voor de behoeftes van een afvalinzamelaar en houden daarom rekening met de volgende restricties:

• Tijdsrestricties
• Grootte van de containers
• Capaciteit van de portaal/vuilniswagens
• Optimaliseren over meerdere wagens
• Servicetijden
• Echte wegennetwerk
• Optimaliseren over meerdere depots

Wat levert GreenRoutes Optimizer Waste de afvalsector op?

Onze SaaS-oplossing automatiseert de planning. De planner heeft met één druk op de knop de meest efficiënte routes in plaats van urenlang te moeten plannen met inefficiënte routes als resultaat. Dankzij GreenRoutes Optimizer Waste heeft uw bedrijf altijd een planner tot de beschikking. Hiermee neemt de afhankelijkheid van een menselijke planner sterk af.

Het optimaliseren en automatiseren leidt tot de volgende voordelen:

Allereerst kan er flink op de kosten worden bespaard. De optimalisatie zorgt voor minder rijtijd én minder kilometers, wat gelijk staat aan lagere brandstof- en personeelskosten.

Bovendien creëren wij ruimte voor omzetverhoging. Dankzij het besparen van rijtijd is er extra tijd over. Wij maken het dus mogelijk meer klanten te gaan bedienen en dat met het hetzelfde personeel en aantal wagens.

Tot slot worden er op dit moment niet zulke gespecialiseerde algoritmes aangeboden, waardoor afvalinzamelaars dus onnodige kilometers maken met zware gewichten. Hoe minder wagens en hoe minder kilometers, des te lager de CO2-uitstoot. Zo draagt GreenRoutes bij aan een beter milieu.

Drive less, Earn more

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top